Încă o lună în stare de alertă

Executivul a adoptat, în şedinţa de ieri, o hotărâre prin care intră în vigoare noi mă­suri pentru prevenirea extinderii pandemiei de Covid -19.
Astfel, autorităţile au înăsprit restricţiile pe teritoriul întregii ţări. Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU)a propus modificarea intervalului orar în care este restricţionată deplasarea în afara locuinţei. CNSU a propus ca interdicţia sa fie valabilă în intervalul orar 22.00-05.00. Declaraţia pe proprie răspundere va fi obligatorie de la ora 22, iar hotelurile şi pensiunile vor putea fi ocupate de turişti până la 70 la sută din capacitatea de cazare.
Decizia privind prelungirea stării de alertă a avut la bază o hotărâre a CNSU prin care s-a propus prelungirea stării de alertă în­cepând cu data de 14 martie. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul din Hunedoara nu-i mai tolerează pe cei care deţin clădiri abandonate

Adriana Năstase Primăria municipiului Hunedoara ia taurul de coarne şi începe să-i notifice pe cei care deţin clădiri abandonate în

Municipiul Iaşi va găzdui Campionatul European Feminin de şah

În perioada 8-21 august, la Palatul Culturii din Iaşi se va desfăşura Campionatul Euro­pean Feminin de Şah, prima competiţie ma­joră

Simona Halep va juca la turneul de la Stuttgart

Tenismena Simona Halep (foto) a confirmat că va fi prezentă la turneul WTA indoor pe zgură de la Stuttgart, care

Închide