Încă două investiţii au “răsărit” în Deva

 

Adriana Năstase

Aproape în fiecare zi în Deva “răsare” câte o investiţie, o lucrare, deşi campania elec­torală şi alegerile au trecut. Astfel, recent, una din promisiunile edilului şef, aceea de construire a unei parcări, a fost dusă la bun sfârşit.

Parcare rezidenţială cu 36 de locuri
Municipiul Deva are o încă parcare rezi­denţială, în centrul oraşului. “Am finalizat ame­najarea parcării de pe Bulevardul Dece­bal, zona Palatului Administrativ, unde, de mulţi ani, era un teren viran pe care creş­teau buruieni. Am creat în această zonă 36 de noi locuri de parcare, dintre care două sunt destinate persoanelor cu dizabilităţi, mar­cate corespunzător. Am amenajat de ase­menea, trotuarul şi un spaţiu verde de 37 de metri pătraţi. Parcarea are şi sistem de colectare şi evacuare a apelor pluviale şi iluminat nocturn cu corpuri de iluminat cu LED.Valoarea totală a acestei investiţii a fost de 529.550 de lei.Parcarea este publică, cu acces din Bulevardul Decebal.Vom identifica şi alte zone din municipiu care se pretează la amenajarea de parcări rezidenţiale”, a precizat Florin Oancea (foto), primarul mu­nicipiului Deva.

Teren de sport modern, cu nocturnă
Apoi, o altă promisiune onorată este cea a terenului de fotbal cu gazon sintetic şi insta­laţie de nocturnă de la poalele Cetăţii.
„Constructorul a finalizat lucrările de exe­cuţie pentru modernizarea terenului sintetic nr. 2 din incinta Stadionului municipal Deva. Avem un teren modern, de calitate, cu o suprafaţă de gazon sintetic de 7.490 de metri pătraţi (107 metri lungime pe 70 metri lăţime).Terenul are sistem de drenaj al apelor pluviale, este împrejmuit cu panouri din plasă de sârmă, în spatele porţilor are re­ţea de polipropilenă de 6 metri înălţime pe ambele laturi şi este dotat cu instalaţie de nocturnă. Este o investiţie care permite prac­ticarea fotbalului de performanţă. Echipa de fotbal LPS Cetate Deva, din cadrul Clubului Sportiv Municipal, se va antrena pe acest te­ren. Susţinerea sportului devean se află pe lista priorităţilor administraţiei publice lo­cale”, a adăugat edilul şef al reşedinţei de judeţ.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare