CAS Hunedoara, ajutor de nădejde pentru Moş Crăciun

Magdalena Şerban

Angajaţii Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara l-au ajutat pe Moş Crăciun să poată fi sigur că bucuria va exista şi pentru copiii mai puţin norocoşi.
Decembrie este luna în care cele mai frumoase poveşti se transformă în realitate. În ciuda contextului actual, dominat de nelinişti şi cu impunerea păstrării distanţei sociale pentru a petrecere sărbătorile de iarnă în siguranţă, reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate Hunedoara nu au re­­nunţat la tradiţie, aducând bucurie în sufletele a 34 de copii aflaţi în grija Direc­ţiei Generale de Asistenţă Socială şi Pro­tecţie Socială Hunedoara, Reţeaua de Case Familiale Orăştie, care îl aşteaptă cu speranţă pe Moş Crăciun.
„În timp ce noi ne bucurăm de gesturi sim­ple şi fireşti alături de cei dragi, în con­for­tul casei noastre, în jurul bradului împo­do­bit, pregătindu-ne să desfacem cadouri minunate, există şi copilaşi care îşi permit doar să viseze la un Moş Crăciun generos. Suntem oameni şi chiar dacă avem mas­ca pe faţă, putem să privim în ochii ce­lor mici cu blândeţe, sinceritate şi iubire. Împreună cu colegii mei am considerat că, un gest mic, concretizat într-un cadou poa­te să le aducă copiilor bucurie, speranţă şi încredere. Vineri, pachetele dăruite de noi au ajuns la destinaţie. Să aveţi parte de sărbători binecuvântate, copii minunaţi!”, a declarat dr.ec. Ecaterina Cumpănaşu, direc­to­rul general al CAS Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare