Încă 50.000 de lei pentru Parâng

Carmen Cosman

Consilierii locali din Petroşani au decis alocarea sumei de 50.000 de lei pentru continuarea lucrărilor la proiectul „Dezvoltarea domeniului schiabil în zona turistică Parâng”, sumă ce reprezintă partea de cofinanţare care îi revine municipalităţii.


Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a anunţat Primăria municipiului Petroşani că, prin Ordinul 2211/ 10.08 2011, s-au alocat încă 15.000.000 de lei pentru continuarea lucrărilor la proiectul de dezvoltare a domeniului schiabil în Parâng, cuprins în programul „Schi în România, municipiul Petroşani”. Aşa că, şi municipalitatea a fost nevoită să vină cu o contribuţie financiară. „La acest proiect, conform legii, trebuie să contribuim şi noi cu o sumă”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi, iniţiatorul hotărârii. 
Ca atare, Consiliul Local Petroşani a fost de acord ca finanţarea proiectului să se facă şi din bugetul local, precum şi din alte sume atrase, în conformitate cu prevederile legale. Iar la şedinţa de consiliu de ieri, aleşii locali din Petroşani au fost de acord cu alocarea de la bugetul local a sumei de 50.000 de lei, pentru continuarea lucrărilor la obiectivul de investiţii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Corina Oprişiu rămâne administrator public

Aleşii locali de la Deva au decis, în urmă cu mai multe săptămâni, să desfiinţeze postul de administrator public al...

Şi caii se fotografiază, nu-i aşa?…

Deşi există o hotărâre a Consiliului Local Deva prin care se stipulează că este interzisă circulaţia cailor şi a căruţelor...

Programul turului Ligii a V-a, seria I

Etapa 1, duminică, 11 septembrie CS Lupeni - Unirea Gen. Berthelot Cerna Lunca Cernii - Berianul Beriu Măgura 2010 Pui

Închide