Politica si administratie

Încă 50.000 de lei pentru Parâng

Carmen Cosman

Consilierii locali din Petroşani au decis alocarea sumei de 50.000 de lei pentru continuarea lucrărilor la proiectul „Dezvoltarea domeniului schiabil în zona turistică Parâng”, sumă ce reprezintă partea de cofinanţare care îi revine municipalităţii.


Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a anunţat Primăria municipiului Petroşani că, prin Ordinul 2211/ 10.08 2011, s-au alocat încă 15.000.000 de lei pentru continuarea lucrărilor la proiectul de dezvoltare a domeniului schiabil în Parâng, cuprins în programul „Schi în România, municipiul Petroşani”. Aşa că, şi municipalitatea a fost nevoită să vină cu o contribuţie financiară. „La acest proiect, conform legii, trebuie să contribuim şi noi cu o sumă”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi, iniţiatorul hotărârii. 
Ca atare, Consiliul Local Petroşani a fost de acord ca finanţarea proiectului să se facă şi din bugetul local, precum şi din alte sume atrase, în conformitate cu prevederile legale. Iar la şedinţa de consiliu de ieri, aleşii locali din Petroşani au fost de acord cu alocarea de la bugetul local a sumei de 50.000 de lei, pentru continuarea lucrărilor la obiectivul de investiţii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura