Actualitate

Acordarea ajutoarelor europene, suspendată

Maximilian Gânju

Acordarea alimentelor sub formă de ajutor pentru persoanele nevoiaşe a fost suspendată la Petroşani, deoarece cantitatea de mălai venită a fost epuizată. 


Din acest motiv nu se mai dăistribuie nici făina, orezul, biscuiţii, pastele făinoase şi laptele praf. Măsura rămâne în vigoare până la primirea unei noi cantităţi de mălai, când nevoiaşii îşi vor primi toate alimentele cuvenite.
De acest ajutor beneficiază la Petroşani peste 3.400 de pensionari, şomeri sau persoane cu handicap. Oamenii primesc din partea Uniunii Europene câte 13 kilograme de făină, 9 kg de mălai, 8 kg de orez, 2 kg de paste făinoase, 1,5 litri de lapte praf şi 1 kg de biscuiţi. “Pentru prima oară s-a decis ca, în lipsa unei cantităţi de alimente, să nu fie acordate nici celelalte. Prin urmare, deoarece am terminat mălaiul, nu vom mai acorda nici făina, orezul, biscuiţii, pastele făinoase sau laptele praf. Când va veni mălaiul, respectiv cantităţile restante, vom relua distribuirea alimentelor”, a precizat Loredana Piţ, şeful Serviciului Public Local de Asistenţă Socială al Primăriei Petroşani.

One thought on “Acordarea ajutoarelor europene, suspendată

  • cei care au iesit din statutul de plata de la somaj si nu are nici un venit nu beneficiaza de aceste ajutoare ,ati putea sa ne dati si noua un raspuns ,de ce nu beneficiaza ,cei care nu au venituri ?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.