Acordarea ajutoarelor europene, suspendată

31 august 2011 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Acordarea alimentelor sub formă de ajutor pentru persoanele nevoiaşe a fost suspendată la Petroşani, deoarece cantitatea de mălai venită a fost epuizată. 


Din acest motiv nu se mai dăistribuie nici făina, orezul, biscuiţii, pastele făinoase şi laptele praf. Măsura rămâne în vigoare până la primirea unei noi cantităţi de mălai, când nevoiaşii îşi vor primi toate alimentele cuvenite.
De acest ajutor beneficiază la Petroşani peste 3.400 de pensionari, şomeri sau persoane cu handicap. Oamenii primesc din partea Uniunii Europene câte 13 kilograme de făină, 9 kg de mălai, 8 kg de orez, 2 kg de paste făinoase, 1,5 litri de lapte praf şi 1 kg de biscuiţi. “Pentru prima oară s-a decis ca, în lipsa unei cantităţi de alimente, să nu fie acordate nici celelalte. Prin urmare, deoarece am terminat mălaiul, nu vom mai acorda nici făina, orezul, biscuiţii, pastele făinoase sau laptele praf. Când va veni mălaiul, respectiv cantităţile restante, vom relua distribuirea alimentelor”, a precizat Loredana Piţ, şeful Serviciului Public Local de Asistenţă Socială al Primăriei Petroşani.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. RUPA VILI spune:

    cei care au iesit din statutul de plata de la somaj si nu are nici un venit nu beneficiaza de aceste ajutoare ,ati putea sa ne dati si noua un raspuns ,de ce nu beneficiaza ,cei care nu au venituri ?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Încă 50.000 de lei pentru Parâng

Consilierii locali din Petroşani au decis alocarea sumei de 50.000 de lei pentru continuarea lucrărilor la proiectul „Dezvoltarea domeniului schiabil...

Corina Oprişiu rămâne administrator public

Aleşii locali de la Deva au decis, în urmă cu mai multe săptămâni, să desfiinţeze postul de administrator public al...

Şi caii se fotografiază, nu-i aşa?…

Deşi există o hotărâre a Consiliului Local Deva prin care se stipulează că este interzisă circulaţia cailor şi a căruţelor...

Închide