În sfârșit, și-au primit titlurile de proprietate!

Ieri, în comuna Buceș, 41 de locuitori au primit de la prefectul județului, Călin Marian, titlurile de proprietate prevă­zute de legile fondului funciar.
O parte din titlurile de proprietate au fost înmânate de Vetuța Stănescu, depu­tat PNL al județului Hunedoara.
Primarul localității, Traian Mărcuș, a dorit ca înmânarea titlurilor de proprie­tate, obținute conform Legii 231/2018 pri­vind stabilirea drepturilor de proprie­tate a terenurilor, să fie un moment im­portant pentru familiile care au intrat în posesia documentelor, în urma validării ce­rerilor de către Comisia județeană de Fond Funciar. La întâlnirea de la Primăria Buceș a participat și Petru Lobonț, direc­to­rul Oficiului Județean de Cadastru și Pu­blicitate Imobiliară.
Comisia județeană pentru stabilirea dreptului de proprietate private asupra terenurilor a validat, de la începutul anului, 1.120 cereri la Legea 231/2018.
Din luna august 2020 când, prin Ho­tărârea Comisiei județene, s-a decis ca eli­berarea titlurilor să se facă prin inter­mediul Comisiei județene pentru sta­bi­lirea dreptului de proprietate private asu­pra terenurilor, au fost eliberate 3.701 ti­tluri. Hunedoara este printre județele care au cea mai bună activitate în acest sens. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.