În plină iarnă, se încălzesc de la soare!

11 ianuarie 2011 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Carmen Cosman

Peste 800 de copii care învaţă la Şcoala Generală nr. 2 din Uricani tremură de frig în clase, din cauză că reprezentanţii societăţii care asigură agentul termic nu reuşesc, de o săptămână, să remedieze defecţiunea de pe traseu.
Părinţii elevilor care învaţă la Şcoala Generală nr. 2 din Uricani sunt decişi să-şi ţină copiii acasă, dacă nu se va rezolva problema frigului din clase. Miercurea trecută, pe traseul dintre punctul termic şi unitatea de învăţământ a apărut o spărtură la conducta care transportă agentul termic, însă nici acum, defecţiunea nu a fost remediată. Şcoala Generală nr. 2 este, la ora actuală, singurul beneficiar al serviciilor de termoficare prestate de SC Goscomloc SA, firmă aflată în subordinea Consiliului Local Uricani şi care este cu un picior în faliment. Chiar şi aşa, deşi traseul dintre punctul termic şi şcoală este de numai 150 de metri, angajaţii Goscomloc nu au reuşit să depisteze unde este problema.
„În vara anului trecut, au efectuat lucrări de reabilitare, dar s-a reuşit repararea a numai jumătate din traseu. Acum, de miercurea trecută, nu reuşesc să rezolve problema. Avem noroc că este clasa orientată spre soare şi, după ora 10.00, se mai încălzeşte”, a declarat consilierul local Constantin Zaharia, al cărui copil învaţă la Şcoala Generală nr.2. Culmea este că, în loc să-i grăbească pe reprezentanţii firmei să remedieze defecţiunea, primarul Dănuţ Buhăescu a dat dispoziţie să fie montat un termometru, care să indice temperatura din clasă.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Probleme financiare la Petrila

Criza financiară ar putea pune pe butuci unele secţii ale clubului Inter Petrila, însă echipa de popice care e campioană...

Risipă de efort pentru promovare

FC Hunedoara şi-a reluat, ieri, pregătirile pentru retur, iar oficialii, jucătorii şi antrenorii s-au arătat optimişti şi dispuşi să se...

Însemnătatea electorală a poreclei

Dacă vă imaginaţi că titlul de sus este aşa, o băşcălie mascată, atunci, vă spun din start că vă înşelaţi....

Închide