În judeţ, mai sunt şcoli cu WC în curte

19 august 2019 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

 

   Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a cerut prefecţilor judeţelor din ţară ca până aseară să îi transmită o situaţie cu toate şcolile care nu au grup sanitar şi nici autorizaţie, pentru a lua măsuri urgente pentru rezolvarea problemelor, împreună cu premierul.
   Plan de măsuri
„Până vineri, doresc o situaţie cu fiecare UAT în parte, cu fiecare subunitate de învăţământ care nu are aviz DSP, cu cauza pentru care nu are acest aviz, cu măsuri care se pot lua, pentru a putea să avizăm din punct de vedere al sănătăţii publice aceste unităţi de învăţământ. Acolo unde nu avem apă potabilă, vreau să ştiu, pe lângă situaţia pe care am cerut-o cu toaletele, îmi trimiteţi situaţia cu fiecare unitate de învăţământ care nu are apă potabilă în momentul de faţă şi, totodată, până miercuri, un plan de măsuri să vedem cum putem să asigurăm apă potabilă pentru unităţile de învăţământ unde nu există“, a declarat ieri, ministrul Mihai Fifor, la o videoconferinţă organizată la sediul MAI.
   Patru fără autorizaţie de la pompieri
Prefectul de Hunedoara, Fabius Kiszely, a spus, ieri, că are raportul pregătit şi l-a transmis ministrului interimar de Interne. În judeţ, susţine prefectul sunt 14 unităţi şcolare fără autorizaţie de la Direcţia de Sănătate Publică şi patru fără autorizaţie de la ISU. ”Sunt unităţi şcolare la Ohaba, Cerel, Fizeşti, la Mănerău, Nădăştia de Sus şi în satul Visca, şcoli care au încă WC-ul în curte. Există un program de reabilitare, în care toate acestea sunt cuprinse”, a declarat prefectul Fabius Kiszely.(Adriana Năstase)

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Regele Dreptății „”„ spune:

    Când elevi nu au microbuze de transport la școală ,ar fi bine să sune la 112 la urgențe să le trimită microbuze să nu mai auzim de răpiri de fetițe , e singura șansă la educație , spuneți-le la elevi în prima zi de școală și prin pliante distribuite . Nu lăsați educația să vă fie săracă .

    Regele Dreptății „”„

  2. Pantea Ion spune:

    Iar ai aparut ? Analfabetule si parazit al societatii !!!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cine vrea ca hunedorenii să piardă o investiţie de peste 30 de milioane de lei?

      Situaţia în care se găseşte în prezent investiţia de reabilitare a Drumului Judeţean Hunedoara-Călan îi nemulţumeşte şi pe...

Ancuţa Suciu este noul preşedinte al PSD Deva

Consilierul judeţean PSD Ancuţa Suciu (foto) este noul preşedinte al organizaţiei municipale Deva a PSD. Ea a fost aleasă ieri,...

Un urs dă târcoale gospodăriilor din Sohodol

Un urs de aproximativ 300 de kilograme, după cum arată, le dă bătăi de cap locuitorilor din satul Sohodol, comuna...

Închide