În ciuda multor oprelişti, modernizarea drumului Hunedoara-Călan continuă

20 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Lucrările de modernizare a drumului judeţean Hunedoara-Călan continuă. Începute cu stângul, după ce a fost schimbată echipa de management, lucrurile au intrat pe făgaşul normal unei investiţii.

„Execuţia lucrărilor de modernizare a DJ 687 Sântuhalm-Hunedoara-Călan (km 13+050 – km 22+791) a ajuns la un progres fizic de 30 la sută. Până în prezent au fost realizate lucrări de construcţii în valoare de 5,1 milioane de lei pentru amenajarea teritoriului, terasamente, suprastructură, consolidări, scurgerea apelor, semnalizare şi organizare de şantier. Valoarea totală a proiectului este de 29,1 milioane de lei, iar finanţarea este asigurată din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul operaţional Regional 2014-2020.
Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Flaviu Bobora, şi administratorul public al judeţului Hunedoara, Costel Avram, au efectuat zilele trecute o vizită în teren pe şantierul acestei investiţii”, a anunţat Consiliul Judeţean Hunedoara. Investiţia trebuie terminată în martie 2021. (A.Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Parlamentul a votat ca spitalele să revină în subordinea autorităţilor locale, care numesc managerii. Se schimbă, din nou, conducerea la Spitalul Judeţean

În decurs de o săptămână am avut mai multe acte normative referitoare la starea de alertă, care se bat cap...

Crişcior: pe cont propriu, ca întotdeauna

Nu doar lunile de pandemie par a fi o provocare majoră pentru primăriile hunedorene, cât mai ales banii ce se...

Diplomă de onoare, cadouri şi mulţumiri, pentru un senior de la Apa Serv, ajuns la vârsta pensionării

Remarcabilul gest de apreciere pe care conducerea operatorului de apă din Valea Jiului – SC Apa Serv Valea Jiului SA...

Închide