Împuşcat mortal la vânătoare

 

vanator

Vineri, 07.10.2016, la ora 18:36, Poliția Orașului Călan a fost sesizată că pe fondul de vânătoare 50 Ursici (zona Alun-Boșorod) s-a  produs un accident de vânătoare, în urma căruia o persoană a fost grav rănită. Până la sosirea echipei medicale, victima, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Deva, a decedat.

Echipele de poliție, însoțite de procurorul criminalist, s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea activităților specifice în astfel de situații, din primele verificări rezultând că partida de vânătoare a fost organizată cu îndeplinirea condițiilor legale, iar prezumtivul autor este o persoană în vârstă de 37 de ani – membru vânător și participant la vânătoare.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă, ancheta fiind efectuată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, se arată în comunicatul trimis de IPJ Hunedoara.

Potrivit primelor informaţii oferite de autorităţi, tânărul împuşcat şi decedat în urma rănii grave este Darius Şendroiu, fiul omului de afaceri care deţine complexul de agrement Steaua Mureşului, de la Rapolt. Iar cel care l-a împuşcat din greşeală este Horaţiu Onescu, şeful Postului de Poliţie din comuna Boşorod.

Vom reveni cu mai multe informaţii despre acest tragic eveniment în ediţia de luni a cotidianului nostru.

2 comentarii la „Împuşcat mortal la vânătoare

  • 8 octombrie 2016 la 21:20
    Permalink

    Tatal lui Darius e un excroc. A tepuit multi oameni. De Darius imibpare rau, de tatal lui NU. E o jigodie. Dumnezeu nu bate cu bita.

  • 9 octombrie 2016 la 9:57
    Permalink

    Asa e Diana, ai dreptate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare