Impozite aproape 100 la sută achitate la Băcia

30 ianuarie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Primarul din Băcia, Florin Alba (foto), spune că este mulţumit de cum şi-au făcut datoria cetăţenii comunei, când vine vorba de plata taxelor şi impozitelor.
Astfel, în anul trecut, un procent de 96,36 dintre contribuabili şi-au achitat taxele şi impozitele la primărie. „Este vorba de impozitele pe clădiri, terenuri şi concesiuni. Cei mai mulţi bani vin de la Parcul Logistic care funcţionează pe teritoriul comunei noastre. Mai avem Fabrica de Făină Proteică şi mai mulţi prelucrători de marmură”, a declarat Florin Alba, primarul comunei Băcia.
Pentru acest an, la Băcia, taxele şi impozitele au fost menţinute la nivelul anului precedent. Iar cine le plăteşte integral până la 31 martie, are o reducere a impozitelor de 10 la sută din valoarea sumei pe care o datorează. Sunt scutiri care se aplică şi aici, pentru persoanele cu handicap, veteranii de război, fundaţii. Comuna Băcia are aproape 2.000 de locuitori şi 856 de case. (A. Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Grawe Deva, performera rundei secunde din Liga A Realsport

Echipa Grawe Deva a obţinut cea mai spectaculoasă victorie în a doua rundă din Liga A Realsport, cel mai important...

Debut promiţător pentru atleţii din judeţ la campionatul naţional de sală

Atleţii de la CNS Cetate Deva au avut prestaţii încurajatoare în prima etapă a campionatului naţional de seniori, tineret şi...

Succese pentru luptătorii deveni la Beclean

Luptătorii de la CNS Cetate Deva au avut prestaţii excelente la „Cupa Becleanului”, o prestigioasă competiţie internaţională ajunsă la a...

Închide