www.mesagerulhunedorean.ro

Grawe Deva, performera rundei secunde din Liga A Realsport

Ovidiu Mănăstire

Echipa Grawe Deva a obţinut cea mai spectaculoasă victorie în a doua rundă din Liga A Realsport, cel mai important eşalon al campionatului municipal de minifotbal din Deva. Cu Liviu Herci (foto) în mare formă, Grawe a învins clar o favorită la titlu, Sporting Brad, scor 7-1.

Liviu Herci, „one-man show”
După ce în faza preliminară a competiţiei, Sporting Brad învinsese pe Grawe cu 5-2, cea din urmă şi-a luat revanşa în etapa secundă a Ligii A. Chiar dacă brădenii au deschis scorul, Grawe a revenit şi, cu un Liviu Herci în zi de graţie, marcator a cinci goluri, a întors rezultatul, impunându-se cu 7-1. Astfel, trupa „păstorită” de Adrian Radu se menţine la un punct în spatele liderului Pera BMW, care conduce ierarhia. Echipa lui Ovidiu Ioiescu a învins fără probleme pe Şoimul Băiţa, scor 8-1, şi rămâne principala favorită la cucerirea celui de-al doilea titlu consecutiv.

Succes muncit din greu pentru Roşu
Un meci echilibrat s-a jucat între Roşu şi Taylor Red&LPG, chiar dacă prima grupare era favorită. Duelul s-a decis în final, printr-un gol al lui Elek Szemely, acesta deviind în plasă din apropierea porţii, şutul lui Silviu Boloş. AS Electroconat a obţinut primul succes din această fază a competiţiei, trecând cu 3-2 de ABS Decor. Trupa lui Cornel Curtean a avut control asupra înregii partide, conducând cu 2-0 şi 3-1, iar adversarii au punctat pentru a doua oară chiar la ultima fază a meciului. Etapa viitoare programează un nou derbi, între Pera BMW şi Sporting Brad, cele două urmând să se înfrunte în premieră în acest sezon.

Liga A Realsport, etapa a II-a
Sporting Brad – Grawe Deva 1-7
Pera BMW – Şoimul Băiţa 8-1
AS Electroconat – ABS Decor 3-2
Roşu – Taylor Red&LPG 1-0

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.