Ieri, 80 de familii din Deva s-au mutat în casã nouã

Ieri, primarul municipiului Deva, Petru Mărginean, a făcut fericiţi mai mulţi deveni. Astfel, el a înmânat cheile de la 80 de locuinţe sociale unor familii care nu-şi permit să-şi cumpere o casă din banii lor. Apartamentele se află în cartierul Zăvoi, şi au fost date ieri în folosinţă, în blocul nr. 9, cu patru scări.
Familii cu venituri mici, unele cu mulţi copii, au aşteptat cu sufletul la gură să intre în casă nouă, după ani de zile în care au stat pe la părinţi sau prin chirie. Ieri, însă, pentru aceste 80 de familii din Deva, calvarul s-a terminat.
„Primăria, împreună cu Consiliul Local al municipiului Deva, îşi propune ca anul viitor să mai construiască încă două-trei blocuri de locuinţe sociale cu 400 de apartamente/garsoniere şi încă un imobil ANL cu 200”, a declarat Petru Mărginean, edilul şef al reşedinţei de judeţ.
La Primăria Deva, sunt înregistrate 780 de cereri pentru locuinţe sociale, dintre care 185  se află pe lista de priorităţi şi 807 de solicitări pentru blocurile ANL, dintre care 220 sunt pe lista de priorităţi. (S. Popa)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
iPhone 5 a fost lansat

Aşa cum ne-am aşteptat, compania Apple a prezentat ultimul model de telefon, iPhone 5, plus încă o serie de alte...

Bulina neagră 14.09.2012

Sergiu Dănciulescu, 25 de ani, din Orăştie

Bulina albă 14.09.2012

Alexandru Cristian Rusu, plutonier adjutant la Detaşamentul de pompieri din Deva

Închide