Iată de ce e bine pentru tine să cumperi flori

3 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Publicitate

 

Oamenii ar trebui să aibă mai multe flori în viața lor pentru a se bucura în permanență de parfumul, delicatețea și rafinamentul acestora. Un buchet deosebit reprezintă cea mai simplă cale de a-ți arăta sentimentele sau aprecierea față de o persoană.

Florile conturează un tablou superb în cadrul unei eveniment, sunt ideale pentru a fi oferite cadou, înfrumusețează locuința și aduc mai multă relaxare la birou. Aceste minunate daruri ale naturii transmit într-un mod sublim orice mesaj, deoarece exprimă mult mai mult decât o pot face cuvintele. Pline de grație și puritate, florile au un efect aparte asupra noastră. Iată câteva dintre beneficiile lor:

Reduc anxietatea

Un psiholog de la Harvard a realizat un studiu în urma căruia a constatat că florile reduc stresul și stările de nervozitate. Acestea elimină energiile negative și te ajută să fii mai relaxat. Unele flori au acțiune sedativă la nivelul sistemului nervos central, reducând astfel stările anxioase. Prin urmare, așază o vază cu flori în dormitor pentru a-ți începe ziua în ce mai bun mod. Nu uita de flori nici la birou deoarece cresc puterea de concentrare și productivitatea, iar în același timp reduc stresul.

Împrospătează atmosfera

Cea mai bună metodă de purificare a aerului este prin amplasarea în locuință a unor flori deosebite. Plantele absorb toxinele din atmosferă și eliberează în schimb oxigen, iar tu te vei beneficia în permanență de un aer proaspăt și curat.

Sunt un cadou pe care îl poți trimite de la distanță

Florile pot comunica ușor mesajele în locul tău. Interacțiunea cu cei dragi nu se limitează la gesturile pe care le faci atunci când te întâlnești cu ei. În prezent, distanța nu mai este un impediment pentru a a-ți surprinde apropiații. Există o mulțime de firme care livrează flori în orice oraș.

De exemplu, dacă tu te afli în București și vrei să trimiți cuiva din Hunedoara un cadou, alege flori cu livare în Hunedoara, iar curierii proprii de aici vor duce destinatarului buchete sau aranjamente proaspete. Indiferent dacă locuiești în altă zonă sau chiar în afara țării, poți face oricând o surpriză tuturor persoanelor dragi ție.

Aduc o pată de culoare în orice spațiu

Designerii de interior sau organizatorii de evenimente nu concep amenajările fără flori. Prin explozia de nuanțe, acestea aduc o pată de culoare în orice spațiu și înfrumusețează orice decor. Florile schimbă atmosfera în orice încăpere, așa că nu trebuie să îți lipsească niciodată din casă.

Îmbunătățesc starea de spirit

Miresmele deosebite și culorile speciale ale florilor au un efect benefic asupra stării de spirit. De altfel, efectul lor asupra dispoziției oamenilor este cunoscut din cele mai vechi timpuri și stă la baza aromoterapiei. Florile aduc zâmbete și livrează bucurie, frumusețea și gingășia lor fiind molipsitoare.

Schimbă percepția oamenilor

Un buchet de flori va avea un impact pozitiv mult timp după ce le-ai oferit unei persoane. Persoana care oferă astfel de daruri va fi întotdeauna privită într-o lumină bună. Așadar, dacă vrei să schimbi percepția cuiva despre tine, oferă-i flori. Nu uita că aceste minuni naturale vorbesc limbajul iubirii și pot transmite mesaje precum „Te iubesc”, „Te respect”, „Îmi pare rău” sau „Mă gândesc la tine”.

Stimulează creativitatea

Studiile au demonstrat că femeile și bărbații care lucrează alături de flori au mai bună capacitate de inovare și o imaginație mai bogată. Nu e de mirare, luând în considerare faptul că florarii realizează aranjamente atât de speciale și buchete absolut spectaculoase.

Florile fac oamenii mai creativi și le dezvoltă imaginația, fiind perfecte pentru spațiile de lucru. Dacă lucrezi într-un mediu în care ai nevoie de inventivitate, în nici un caz nu trebuie să îți lipsească florile din birou.

Vezi, așadar, că plantele atrag energia pozitivă, îmbunătățesc starea de spirit și fluxul de energie. Florile sunt un cadou potrivit în orice situație, cu care nu dai niciodată greș, indiferent de ocazie. Orice spațiu poate căpăta un aspect deosebit atunci când este împodobit cu flori, de aceea este important să te înconjori în permanență cu cele mai frumoase ornamente naturale.

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Geoparcul Dinozaurilor, atracția Hunedoarei

  Geoparcul Dinozaurilor Ţara Haţegului (GDTH) a fost reconfirmat ca sit internaţional UNESCO pentru următorii patru ani, precum şi ca...

Orban vrea să impoziteze IT-iştii

A făcut mare vâlvă în spaţiul public declaraţia preşedintelui PNL, Ludovic Orban, făcută la Mediaş, că nu i se pare...

Iuliu Winkler: România a înregistrat 6 miliarde de euro evaziune fiscală în domeniul TVA

Europarlamentarul hunedorean Iuliu Winkler (foto), care a câştigat un nou mandat de deputat în PE, a ţinut să mulţumească tuturor...

Închide