Actualitate

I-au prins cu droguri la ei! Polițiștii fac ravagii printre șoferi

De un timp, municipiul Deva parcă e sub asediu. Echipaje de polițiști și jan­darmi verifică șoferii, să vadă dacă au consumat droguri. Isteria s-a de­clan­șat recent, după accidentul de la 2 Mai. Controalele au fost cu noroc, zilele trecute.

Infracțiune
„La data de 24 septembrie 2023, în jurul orei 03.30, polițiștii Biroului Ordine Publică Deva au legitimat 4 tineri cu vârste cuprinse între 16 și 23 de ani, iar cu ocazia efectuării controlului corporal, asupra unui tânăr de 18 ani, din Deva, po­lițiștii au găsit o cantitate de subs­tanță solidă, sub forma unor cristale (ambalată în folie din plastic tip ziplock).
Substanța respectivă a fost ridicată în vederea continuării verificărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cultivarea, pro­ducerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, dosarul penal fiind preluat de polițiștii S.C.C.O Hunedoara”, a declarat Bogdan Nițu, pur­tătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Vinerea trecută, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Hunedoara au iden­tificat, pe o stradă din municipiul Hunedoara, un bărbat de 36 de ani, din Hunedoara, asupra căruia, în urma con­trolului corporal, au fost găsite 3 plicuri din staniol în care se afla o substanță vegetală uscată, de culoare verzuie. Subs­tanța în cauză a fost ridicată în ve­derea continuării cercetărilor de către polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara.