Actualitate

I-a furat economiile gazdei

Cristina Ghenea

O femeie de 47 de ani, din Simeria, a sesizat Poliţia, duminică după-amiază, că persoane necunoscute i-au pătruns în casă, între orele 16-17, timp în care a fost plecată, şi i-au furat din dulap o casetă din lemn, în care avea actele şi suma de 15.300 de lei. 
După primele cercetări la faţa locului, poliţiştii au găsit cutia de lemn, căreia i-a fost forţată încuietoarea, aruncată într-un lan de porumb, aflat la o distanţă de 50 de metri de casă. Toate actele femeii se aflau în cutie, dar banii dispăruseră.
Din informaţiile primite de la păgubită, poliţiştii au ajuns la concluzia că principalul suspect este un tânăr de 29 de ani, dintr-o comună din judeţul Bacău. Acesta, din ziua de 8 august, a fost găzduit de familia respectivă, ajutând-o la munca la stână. Probabil că în această perioadă a văzut cutia cu lemn în care gazdele sale ţineau banii. Duminică, când femeia şi soţul acesteia au plecat până la stână, băcăuanul a profitat de lipsa acestora, a luat cutia de lemn din dulap şi dus a fost. Poliţiştii continuă cercetările pentru a-l găsi pe făptaş.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura