FlashPolitica si administratie

Hunedorenii, invitaţi la pomana porcului

01 Ovidiu Hada2094

Nicolle Ebner

Anul acesta, primarul municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada (foto), şi-a propus să organizeze pentru locuitorii oraşului de pe malul Cernei, sărbători cu adevărat de neuitat. Pensionarii vor avea parte de trei zile de petreceri şi baluri, iar după Crăciun, platoul din faţa Casei de Cultură din Hunedoara va fi transformat într-o adevărată carmangerie în care porcii donaţi de primarul Ovidiu Hada vor fi transformaţi în „porcării” de sezon. 

Trei zile de bal pentru pensionari
Nici nu a apucat bine conducerea Primăriei Hunedoara să anunţe organizarea unui bal al pensionarilor de sfârşit de an, că au şi început să curgă solicitările. În final, au fost atât de multe, că balul va fi organizat pe o perioadă de trei zile, ca să nu rămână nimeni dezamăgit. Balul este dedicat în exclusivitate pensionarilor şi va avea loc, în perioada 27-29 decembrie, la cantina Liceului de Telecomunicaţii (fostul Liceu nr. 3) din Hunedoara. Preţul unui bilet este modic, de doar 20 de lei, diferenţa urmând să fie suportată de la bugetul local, dar asta, după ce se fac socoţile finale. Pensionarii vor avea parte de un meniu specific sărbătorilor de iarnă, băutură, muzică, dans, tombolă cu premii şi un program artistic oferit de tineretul liberal, program surpriză, pe care organizatorii nu vor încă să-l divulge. „Am încercat să organizăm balul pensionarilor în noaptea de Revelion, însă nu este nici o locaţie liberă, dar nici atât de mare, încât să-i mulţumim pe toţi cei care au acceptat invitaţia noastră de a ne bucura împreună şi a sărbători sfârşitul de an, alături cu prietenii”, a declarat primarul Ovidiu Hada.

Primarul pune la bătaie 10 porci
Pentru ca spiritul Crăciunului să se simtă cu adevărat în oraşul de pe malul Cernei, primarul a mai pregătit o surpriză. Ovidiu Hada pune la bătaie 10 porci (donaţie proprie) ce vor fi preparaţi şi „fripţi” în carmangeria improvizată pe platoul din faţa Casei de Cultură din Hunedoara. „Pomana porcului”, la care sunt invitaţi toţi hunedorenii, va avea loc în seara zilei de 27 decembrie, seară de la care nu vor lipsi colindele, vinul şi ţuica fiartă, cozonacii şi clătitele puse la dispoziţie de comercianţii care şi-au rezervat deja locurile în mica piaţetă.

7 comentarii la „Hunedorenii, invitaţi la pomana porcului

 • Doamne ce a ajuns Hunedoara !!!!!Hunedoreni , asta vara acest individ a cumparat voturile cu pomana electorala . Acum a ajuns sa faca pomana pe fata ; stau sa ma gindesc cum se v-a vedea CASA DE CULTURA prin fumul degajat la pirlitul porcilor !!!!! Cum v-a arata platoul , cum se v-a distruge totul pentru ca Hada si tatal sau sa-si mai bata odata joc de cetateni!!! Asta este orasul pe care-l promitea in campanie ? Mincati stimati hunedoreni din pomana pocaitilor .111 Asta ati ajuns ! Vai de voi , va pling de mila !!!!!

 • Paganilor , taiati porci duminica , in ziua de Sfintul Stefan ? Bata-va Dumnezeu , sa va stea pomana in git !!!!!!!!!!

 • Bai omule mai bine taci din gura ca nu a cumparat nici un vot … Hunedorenii lau votat si noi Tineretul PNl`ului lam sustinut si il vom sustine pentru k este un om de mana intai si nu numai in public .. Si nici o grija k nu o sa strice fatzada Casei de cultura ca o sa fie special amenajat pentru taierea porcilor .. Asa k daca sunteti PDL-isti nu trebuie sa criticati atata .. In HD PNL`ui la Putere .. 😛

 • Da HADA primaru HUNEDOAREI recunosc ca si eu l-am votat am facut o mare prostie ce a facut pt. HD.vedeti drumurile cum sunt dezastru, la tv. nu stie sa dea un raspuns decit,,am sa iau legatura cu colegi mei,,oricum PNL cu HADA a pierdut mult ca partid la noi in oras si HADA nu va mai fi ales la viitoarele alegeri sunt 100% SIGUR

 • …singura schimbare vizibila este ca sa ingrasat de cind este primar?…cum sa tai porci in fata Casei de cultura????ce spectacol e asta???….altii in piata orasului dau spectacole de opera de craciun nu taie porci….cred ca primarul asta e EL unul dintre EI….

 • Hunedoara, orasul sarantocilor si fomistilor!! L-ati votat acum mancati dreacu porcii!! Vai de capu vostru! Bine va face Hada! Astept ca anul viitor sa va duca pe toti in America… de SUD!!

 • Ce rusine pehtru mine si Hunedorenii

  Domnilor sant doar un simplu platitor de taxe si impozite catre Primaria Hunedoara din care primarul i-si face salariul si plateste angajatii,recunosc nu lam votat si nici nu cred ca il votam daca mai traiam in Romania.
  Traesc intr-o tara vest europeana in care cuvintul dat odata este lege,unde daca odata ai mntit devi persoana dezonoranta si fara a doua sansa.
  Patesc anual impozite in valoare de 11000 000 lei nu sunt o prea mare valoare dar astep respect si nu batjocora pentru cei care asemeni mie platesc din munca lor si nu did furt impozitele.
  Am mare respect pentru Credinciosi care daruiesc ,dar am repulsie cand o autoritate neputincioasa si incompetenta confunda Hunedoara si Hunedorenii cu obiserica de pocaiti pentru care am respect.
  Ca primar aveati obigatia dupa promisiunile facute in campanie Hunedorenilor sa nu le dati pomana ci sa aiba tot ce le trebuie de sarbatori.
  Ce liberal santeti domnule Hada ,nu va recunosc in aceasta ipostaza,ce pregatire aveti,aveti ceva cursuri religioase in America
  si ati venit sa va pricopsit cu studii de Drept in Romania.
  Altfel rananeati sa spalati batrani incontinuare si sa faceti acte de caritate celor care lucrau pentru dumneavoastra acolo.
  Ce ati facut pentru tinerii Hunedoarei,ce ati facut pentru drumurile Hunedoarei unde vin odata pe an si i-mi stric suspensia masinii ,cred ca stiti pe cin injur atunci.
  Ma indoesc de reusita dumneavoastra atat in administratie cat si in politica in viitor chiar daca batranul dumneavoastra tata fost candva Laminorist actual Pastor se roaga la Dumnezeu sa va dea minte dar nu cred ca il mai poate indupleca findca lipeste ceva la dv.intelectul.
  Nu pomana le trebuie Hunedorenilor ci bunastare,nu povesti ci fapte,nu rugaciuni ca le fac ei singuri la cele doua catedrale si alte lacasuri de cult.
  Gasiti metode de scadere a taxelor si ipozitelor pentru pensionarii si saracii Hunedoarei aveti toate parghile dar nu aveti ce trbuie minte.
  Ma declar rusinat de asa un primar,si va fac cea mai buna propunere depnetiva demisia si ocupativa exclusiv de Biserici poate acolo veti fi mai performant.

  LA MULTI ANII TUTUROR HUNEDORENILOR
  din GERMANIA

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura