Actualitate

Hunedorenii, invitaţi la petrecere

05 Revelion (6)

Nicolle Ebner

 Criza economică nu a reuşit să „omoare” tradiţia revelioanelor în stradă organizate de administraţiile locale. E drept că petrecerile nu mai au fastul vremurilor când „economia duduia”, şi doar câteva primării de municipii au reuşit să „rupă” din sărăcia bugetelor câteva zeci de mii de lei pentru un foc de artificii şi un spectacol folcloric de câteva ore.

Deva-Revelion în stradă
Primăria Deva a decis să organizeze şi în acest an „Revelion în stradă”, eveniment pentru care a alocat 15.000 de lei, sumă la care se mai adaugă 10.000 din sponsorizări. Petrecerea va avea loc în faţa Casei de Cultură „Drăgan Munteanu” şi va dura două ore, între 23.00 şi 01.00, din noul an 2010. Printre cupe de şampanie şi vin fiert, devenii vor avea parte de un program folcloric, susţinut de Ansamblul Silvana, iar la miezul nopţii vor fi focuri de artificii.

Hunedoara – doar foc de artificii
În Hunedoara, administraţia locală anunţă un Revelion modest -doar un foc de artificii la cumpăna dintre ani. În schimb, conducerea primăriei a pus accent pe organizarea unor evenimente dedicate pensionarilor şi care se vor desfăşura în perioada 27-29 decembrie. Este vorba de Balul pensionarilor, ce se va derula pe o perioadă de trei zile, la cantina Liceului de Telecomunicaţii, şi la care şi-au cumpărat deja bilete peste 450 de pensionari din Hunedoara.

Petroşani – “Revelionul Pensionarilor 2010”
În acest an, Revelionul în stradă nu mai este o opţiune, dar administraţia locală a decis să nu şteargă de pe listă acţiunile cultural- artistice destinate acestei perioade, mai precis spectacole, expoziţii, recitaluri, şi în special, Revelionul pensionarilor. În vederea organizării tuturor acţiunilor propuse, din bugetul local s-a alocat suma de 20.300 de lei.

Brad – petrecere în aer liber şi discotecă
Şi edilul şef al municipiului Brad, Florin Cazacu, a hotărât să păstreze tradiţia de a sărbători împreună cu brădenii noaptea trecerii dintre ani, chiar dacă este criză. Trecerea în 2010 va fi marcată de focuri de artificii, iar între orele 23.00 şi 01.00 dimineaţa, locuitorii Bradului sunt invitaţi la o petrecere în aer liber, cu muzică populară. În paralel, discotecă pentru tineri, de data aceasta pe muzică înregistrată.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura