Actualitate

Georgeta Barabaş a renunţat la viaţa politicã

05 Barabas Georgeta Mediu (2)

Nicolle Ebner

La o lună după ce a devenit doctor în Ştiinţa Mediului, Georgeta Barabaş (foto) a decis să renunţe la politică şi să-şi dedice întreaga activitate, pentru a performa în domeniul protecţiei mediului. Prin trecerea în rândul independenţilor, PSD Hunedoara pierde unul dintre cei mai activi militanţi pentru social-democraţie.

Fapte, nu vorbe
Ca urmare a numeroaselor declaraţii ale oamenilor politici, prin care se invocă necesitatea depolitizării funcţiilor publice, Georgeta Barabaş s-a hotărât să fie un prim exemplu în acest sens, convinsă fiind că dacă nu se trece şi la fapte, doar declaraţiile nu produc efectele dorite. “Aşadar, o să renunţ la calitatea de membru de partid şi o să mă concentrez strict pe activitatea profesională. În luna noiembrie 2009, am susţinut examenul public pentru obţinerea titlului de doctor în ştiinţa mediului şi sunt hotărâtă să continui în acest sens, pentru că sunt multe de făcut. Singura politică în care mă voi implica va fi politica de mediu, iar aceasta nu poate aparţine unui partid, pentru că dreptul la un mediu sănătos este apărat de Constituţia ţării, iar obligaţia de a contribui la însănătoşirea lui revine tuturor”, a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, Georgeta Barabaş, directorul Agenţiei Judeţene pentru Protecţia Mediului Hunedoara.

One thought on “Georgeta Barabaş a renunţat la viaţa politicã

  • deci sa intelegem ca ”stimabila” doamna si-a simtzit amenintzat scaunul de director al autoritatii de mediu locale din cauza rezultatelor proaste obtinute de PSD la ultimul scrutin si a decis …dupa ce PDL-istii au refuzat-o….sa se faca independenta????!!!!…come onnn guys chiar credeti tampeniile astea…..ce fapte remarcabile a facut stimabila doamna pentru comunitate in acesti ”mii de ani” de cand conduce mediul hunedorean???????…..hiellllooooooooww!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura