Hunedorenii îl preferã pe Antonescu

05 Crin Antonescu la Deva (8)
Nicolle Ebner

Liberalii hunedoreni au motive să exulte. Conform sondajului de opinie pe care l-au făcut, în urmă cu două săptămâni, în mediul urban din judeţ, candidatul lor, Crin Antonescu, conduce detaşat în opţiunile hunedorenilor.

Opţiuni surprinzătoare
„La Petrila, unde PNL nu a fost foarte agreat niciodată, sondajul nostru arată că Antonescu are vreo 33 la sută. Am fost surprins când am întâlnit oameni care strigau după noi să-i trecem pe lista cu semnăturile de susţinere a candidaturii lui Crin Antonescu. La nivel de judeţ, în urmă cu două săptămâni, Crin Antonescu avea 39 la sută, 18 la sută Mircea Geoană şi 17 la sută Traian Băsescu. La întrebarea pe cine ar vota hunedorenii, dacă finala s-ar disputa între Geoană şi Băsescu, interesant este că hunedorenii ar vota cu Băsescu”, declară vicepreşedintele filialei judeţene PNL Hunedoara, Mircea Moloţ.

Antonescu, cel mai prezentabil, Băsescu, cel mai corupt
Aproape 29 la sută dintre români sunt de părere că liberalul Crin Antonescu este cel mai frumos candidat la preşedinţia Românieri, iar Traian Băsescu este cel mai corupt candidat, arată un sondaj BCS. Două treimi din români (64 la sută) susţin că trăiesc mai prost decât anul trecut din cauza proastei conduceri a ţării, iar 55 la sută cred că, în ţara noastră, lucrurile merg într-o direcţie greşită. Aproape 48 la sută din repondenţi cred că Traian Băsescu a adus la putere un guvern incompetent, care a accentuat criza economică, iar 43 la sută spun că Traian Băsescu a instaurat un regim corupt în România. În topul corupţilor, repondenţii sondajului BCS i-au clasat pe Traian Băsescu şi Nati Meir.
Sondajul BCS a fost comandat de compania americană Marsh Copsey + Associates Inc. din Washington-SUA şi a fost realizat pe un eşantion format din 1.222 persoane, selectate din 89 localităţi urbane şi rurale din toate judeţele ţării, în perioada 15-19 octombrie 2009.

2 comentarii la „Hunedorenii îl preferã pe Antonescu

 • 10 noiembrie 2009 la 16:43
  Permalink

  si pe cine a ti intrebat?
  banuiesc ca s a facut sondajul printre membri de partid

 • 10 noiembrie 2009 la 17:37
  Permalink

  Intoxicari ale presei platite.Traian Basescu este pe primul loc in orice sondaj adevarat in judetul Hunedoara !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.