Hunedorenii de la Foresta Suceava şi-au reziliat contractele

11 Ex-hunedoreni 31 august - pagina 11Ovidiu Mănăstire

Cei doi foşti jucători ai echipei FC Hunedoara, transferaţi în această vară la echipa de Liga a II-a, Foresta Suceava, şi-au reziliat contractele cu gruparea moldoveană. Daniel Creciunesc şi Alexandru Petresc părăsesc astfel clubul din nordul ţării după ce Adrian Iencsi, tehnicianul care i-a adus la Suceava, a plecat la rândul său de la echipă.

Nu intră în planurile noului tehnician
Aduşi de Adrian Iencsi la Foresta Suceava după ce în această vară s-au despărţit de FC Hunedoara, Daniel Creciunesc şi Alexandru Petresc nu au avut o şedere lungă la gruparea de ligă secundă. Astfel, după ce Adrian Iencsi a demisionat de la Foresta la finalul etapei a II-a, cei doi ex-hunedoreni au părăsit echipa din Moldova, după doar patru runde, reziliindu-şi contractele pe cale amiabilă. Mijlocaşul de 21 de ani şi fundaşul de 22 de ani nu au mai intrat în planurile noului antrenor, Cristi Popovici, care nu i-a introdus deloc în cele două etape de când i-a preluat pe galben-verzi.

„Vreau să joc mai mult!”
Daniel Creciunesc are mai multe variante de transfer, pentru el fiind important să evolueze mai multe minute în acest moment. „Nu mai avea rost să rămân după ce a plecat Adrian Iencsi. Decât să joc 10-15 minute în liga secundă, mai bine îmi găsesc o echipă unde pot evolua mai mult. L-am întrebat pe noul antrenor dacă are nevoie de mine şi mi-a spus că mai am de aşteptat. Am discutat cu cei din conducere şi mi-am luat actele. Am mai multe variante, voi vedea care e cea mai convenabilă”, a spus Daniel Creciunesc. Mijlocaşul de 21 de ani este în discuţii cu Unirea Alba Iulia, fiind aproape de o înţelegere cu gruparea acceptată de curând în Liga a III-a.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare