CNS Cetate Deva e gata de startul oficial în noul sezon

11 CNS Cetate Deva 31 august - pagina 11Ovidiu Mănăstire

Rămasă singura grupare hunedoreană în Liga a III-a, trupa din reşedinţa judeţului şi-a prezentat ieri planurile pentru noul sezon. Alb-albaştrii vor debuta mâine în campionatul 2016-2017, pe teren propriu, cu Industria Galda de Jos.

Vor să lupte pentru promovare
Cea mai bună echipă a returului Ligii a III-a, seria a IV-a, în sezonul trecut, are ambiţii mari pentru viitorul campionat. Trupa din reşedinţa judeţului a intrat într-o etapă ceva mai profesionistă, şi-a îmbunătăţit staff-ul administrativ, cel tehnic, cât şi lotul de jucători, şi vizează promovarea în Liga a II-a. „Nu vrem să ascundem că ne dorim locul 1. Ştiu că sunt echipe cu bugete mai mari în serie, dar ne batem cu ele şi cred că putem fi acolo sus. Jucătorii au răspuns bine în această perioadă de pregătire, s-au schimbat puţin metodele dar lotul a fost îmbunătăţit, noi aducând 14 nume noi”, a spus preşedintele clubului, CNS Cetate Deva, Cristian Bobar. Acesta a fost completat de antrenorul principal, Ciprian Pepenar, mulţumit de felul cum au decurs lucrurile în această perioadă la clubul devean. „Pornim pe un drum lung şi greu, ni-l asumăm, dar sper ca la finalul lui să ne bucurăm cu toţii. Obiectivul meu principal şi al jucătorilor este acum jocul de vineri, pe care trebuie să-l câştigăm. Jucătorii au răspuns excelent în perioada de pregătire şi nu am ce să le reproşez. Sperăm că vor veni şi rezultatele”, a precizat Pepenar.

Noutăţi în echipă
Lotul pentru viitorul sezon este format din 22 de jucători, dintre care 14 sunt nou-veniţi. Cele mai importante transferuri sunt cele ale lui Gelu Velici (Naţional Sebiş), Iulian Tecsi, Robert Cristian (ambii FC Hunedoara), Roberto Bodea (Performanţa Ighiu) şi Marius Pistol (Miskolc). În schimb, clubul devean s-a despărţit în această săptămână de Andrei Suciu şi Flaviu Chelariu, care au fost împrumutaţi la echipa de Liga a IV-a, Şoimul Băiţa. „Am avut o discuţie cu ei şi am hotărât să-i împrumutăm până în iarnă. În momentul de faţă, concurenţa era mare în lot şi era greu să prindă echipa. Ambii au fost solicitaţi de Şoimul Băiţa şi vor evolua acolo”, a precizat Cristi Bobar.

Debut cu o trupă din judeţul Alba
Trupa alb-albastră va debuta în noul sezon mâine, pe teren propriu, de la ora 17.00, urmând să întâlnească echipa Industria Galda de Jos. „Cunosc câţiva jucători de la Galda, cunosc stilul lor de joc şi eu zic că suntem pregătiţi să le facem faţă şi să câştigăm jocul. Orice meci e dificil, indiferent cu cine jucăm, trebuie să o facem bine”, a spus Ciprian Pepenar. Alb-albaştrii speră că atât la debutul în noul sezon al Ligii a III-a cât şi pe parcursul lui, publicul să fie aproape de echipă. La fel ca în sezonul trecut, intrarea la meci va fi liberă iar viceprimarul municipiului Deva, Răzvan Mareş, a promis că CNS Cetate va fi susţinută inclusiv de o galerie.

Lotul de jucători:
Portari: Andrei Raţ, Roberto Bodea (Performanţa Ighiu), Corneliu Apostol.
Fundaşi: Adrian Dosan, Alexandru Doboş, Cătălin Ionică* (FC Hunedoara), David Jude* (Ardealul Cluj), Andrei Demian*, Marius Pistol (Miskolc), Emil Vîrtan (Şoimul Băiţa), Mihai Kereki (CFR Cluj).
Mijlocaşi: Janos Vajda, Andrei Vaştag (Wurmla – Austria), Erwin Bloj* (FC Hunedoara), Alexandru Sahru* (SC Bacău), Rareş Blaga (Şoimul Băiţa), Marius Lupu*, Robert Cristian (FC Hunedoara), Tudor Şaucă.
Atacanţi: Gelu Velici (Naţional Sebiş), Iulian Tecsi (FC Hunedoara), Raul Lintaru.
În paranteze sunt trecute cluburile de unde provin jucătorii nou veniţi, iar cei cu steluţă sunt juniori.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare