Hunedoreancă prinsă la furat în supermarket

20 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Femeia de 39 de ani, din Deva, este expertă în furturi din magazine şi a mai fost condamnată pentru asemenea fapte. De această dată a acţionat în Alba Iulia, unde a fost surprinsă cu produsele furate sub fustă.

Hunedoreanca a sustras produse alimentare dintr-un magazin, pe care le-a ascuns sub haine. ”Poliţiştii din Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de o femeie, de 39 de ani, din municipiul Deva, care este acuzată de săvârşirea unui furt dintr-un supermarket din Alba Iulia. În sarcina acesteia s-a reţinut faptul că, în după amiaza zilei de 18 mai, în timp ce se afla în incinta magazinului, ar fi profitat de neatenţia angajaţilor şi ar fi sustras produse alimentare şi dulciuri, pe care le-ar fi ascuns în buzunarele fustei cu care era îmbrăcată şi ar fi încercat să iasă din magazin”, a informat IPJ Alba.
Deveanca a fost surprinsă de agentul de pază al magazinului şi după reţinerea ei a fost anunţată poliţia. Anchetatorii au mai spus că femeia este cercetată şi în alte dosare, tot pentru fapte similare. Pe numele ei a fost deschis un nou dosar de furt calificat. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Două autoturisme avariate şi un om rănit, din cauza unui butoi cu motorină căzut pe şosea

Un bărbat de 40 de ani, din judeţul Caraş Severin, care conducea o autoutilitară pe DN 66, în localitatea Sântămăria...

Laboratorul ApaServ Valea Jiului, deschis populaţiei

Consumatorii din Valea Jiului îşi vor putea duce iarăşi apometrele la verificările periodice, după ce operatorul de apă şi canalizare...

Reguli noi de vizită la Penitenciarul Deva

Măsurile vin în contextul instituirii stării de alertă şi au fost luate pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19....

Închide