Bătrână imobilizată la pat, bătută crunt de ginere

20 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Femeia de 84 de ani a ajuns la spital, iar agresorul a fost reţinut în arestul poliţiei 24 de ore, iar apoi a fost pus de instanţă sub control judiciar. Fiica bătrânei a fost cea care a alertat autorităţile.

Incidentul a avut loc în Simeria, iar victima locuia împreună cu fiica şi ginerele ei. Echipajul de poliţie alertat a constatat că bătrâna avea urme de lovituri la nivelul feţei. ”Fiica femeii a declarat că soţul ei, un bărbat de 58 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a lovit-o cu pumnii în zona feţei pe mama ei, care era imobilizată la pat, în urma unor afecţiuni medicale. Femeia a fost preluată de un echipaj de la Ambulanţă, care a transportat-o la spital, pentru investigaţii medicale, în timp ce bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei oraşului Simeria, în vederea continuării cercetărilor, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe – raportat la violenţa în familie”, a precizat IPJ Hunedoara.
Agresorul se numeşte Viorel Şurpanu şi a fost reţinut pentru 24 de ore, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva au cerut arestare preventivă. Judecătorii au respins cererea procurorilor şi au decis ca individul să fie cercetat sub control judiciar. Totuşi, magistraţii Judecătoriei Deva i-au interzis să se apropie de bătrână sau fiica acesteia ori să comunice cu ele.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Hunedoreancă prinsă la furat în supermarket

Femeia de 39 de ani, din Deva, este expertă în furturi din magazine şi a mai fost condamnată pentru asemenea...

Două autoturisme avariate şi un om rănit, din cauza unui butoi cu motorină căzut pe şosea

Un bărbat de 40 de ani, din judeţul Caraş Severin, care conducea o autoutilitară pe DN 66, în localitatea Sântămăria...

Laboratorul ApaServ Valea Jiului, deschis populaţiei

Consumatorii din Valea Jiului îşi vor putea duce iarăşi apometrele la verificările periodice, după ce operatorul de apă şi canalizare...

Închide