Hunedoara: Centrul de Vaccinare anti-Covid se mută în „Casa Pensionarilor”

 Începând de luni, 1 martie 2021, Centrul de Vaccinare anti COVID-19 din municipiul Hunedoara își va desfășura activitatea în clădirea „Casei Pensionarilor” (foto), aflată pe Bd. Corvin, nr. 9 Bis.

Accesul rutier se poate face dinspre Piața Florilor, iar cel pietonal, dinspre Bd. Corvin (zona pietonalei) și Bd. Dacia.
Programul de funcționare al Centrului de Vaccinare rămâne neschimbat: 8:00 – 20:00, în fiecare zi, inclusiv sâmbăta și duminica.
„La începutul anului, Centrul de Vaccinare din Hunedoara a trebuit amenajat, în regim de urgență, la scurt timp după ce s-au stabilit detaliile campaniei de vaccinare anti Covid -19. Practic, am avut la dispoziție doar câteva zile pentru a-l pune la punct. De aceea am ales atunci să amenajăm centrul în cadrul sălii de sport a Colegiului «Traian Lalescu». Din păcate, este singura sală de sport funcțională din oraș care are și un teren de dimensiuni omologate. Copiii și sportivii au nevoie de această sală, pe care nu o putem ține blocată la nesfârșit. Am găsit o altă soluţie, zic eu, mai bună, prin mutarea centrului de vaccinare într-o zonă ultracentrală a orașului, în clădirea «Casei Pensionarilor»”, declară Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Spitalul din Hunedoara se redeschide şi pentru pacienţii non-Covid

  Începând de luni (01.03.2021), de la ora 08.00, Spitalul Municipal „Dr.Alexandru Simionescu” din Hunedoara redevine „spital suport – Covid”.

Bulina albă

Oana Andreea Biriş, din municipiul Deva Pentru că în şedinţa Biroului Naţional al USR a fost validată pentru funcţia de

Bulina neagră

Iosif Nagy, de 17 ani, din municipiul Vulcan Pentru că a fost arestat preventiv, fiind acuzat de furturi în serie

Închide