Hoţul recidivist care a intrat în locuinţe, iertat de unii păgubiţi

17 octombrie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Mihai Petrişor Costa, individul care a făcut prăpăd prin gospodăriile din Ţara Haţegului, de la Pui şi până la Merişor, intrând în locuinţe şi furând tot ce putea fi valorificat, inclusiv mâncare şi băutură, ar putea scăpa de gratii, după ce o parte a victimelor sale l-a iertat.
Mihai Petrişor Costa (30 de ani) are un cazier bogat, majoritatea infracţiunilor fiind de furt, iar ţinta lui au fost satele de pe raza comunei Pui. Punea ochii pe gospodăriile ale căror proprietari plecau la câmp şi dădea atacul. Însă a spart şi biserica ortodoxă din Pui, de unde a furat sistemul audio al lăcaşului. Totodată, a dat o spargere şi la Biserica Baptistă din localitate. După ce poliţiştii i-au luat urma, recidivistul a fugit în altă regiune a ţării.
Până la urmă, cei mai mulţi dintre păgubiţi l-au iertat şi procurorii au renunţat la urmărirea penală. Totuşi, Costa n-a scăpat pe deplin de răspundere şi ar putea ajunge în cele din urmă în penitenciar, pentru că mai sunt câţiva păgubiţi care îl vor pedepsit, iar dosarele de judecată se află pe rolul Judecătoriei Haţeg.
În urma ”loviturilor”, Costa a furat scule electrice şi electrocasnice ori alimente din mai multe gospodării aparţinând şi unor localnici din satul Băieşti. Prejudiciul în acest caz depăşeşte suma de 3.000 de lei. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Confruntare Dumitru – Vagner în instanţă

Ieri, la Tribunalul Hunedoara a avut termen procesul în care şeful IPJ Hunedoara, comisarul şef Liviu Gabriel Dumitru (foto dreapta),...

Monica Iacob-Ridzi a depus cerere de eliberare condiţionată

Fostul ministru Monica Iacob-Ridzi (foto) a depus la Judecătoria Gherla cerere de eliberare din penitenciar, înainte de data expirării integrale...

Bulina neagră 18.10.2017

Daniel Minea, tânăr din Aninoasa

Închide