Hoţul din vilele devenilor, aruncat dupã gratii

16 iulie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

01 hot vile

Sorina Popa

 Proprietarii de vile din Deva pot răsufla uşuraţi. Asta, deoarece un hoţ care a dat mai multe spargeri în zone rezidenţiale din municipiu, a fost prins de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale.

Fura ce-i pica în mână
Hoţul, Gheorghe M. (foto), de 20 de ani, din comuna Dobroteşti, judeţul Dolj, viza casele cu etaj din Deva, în care pătrundea pe timp de noapte, în timp ce proprietarii dormeau. El intra în case prin ferestrele lăsate deschise şi, în câteva minute, fura ce-i pica în mână, parfumuri, bani de prin buzunarele proprietarilor, electronice, produse electrocasnice, bijuterii şi chiar îmbrăcăminte. Apoi, hoţul transporta bunurile furate cu taxiul până la pensiunile unde locuia provizoriu.
Cu banii furaţi, tânărul se distra, împreună cu prietena lui, o adolescentă de 14 ani, din comună cu el, prin diferite localuri din judeţ. El nu stătea prea mult pe gânduri, după ce dădea o spargere, şi cheltuia banii sustraşi.

Eliberat din puşcărie în luna martie
Potrivit subinspectorului Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, bărbatul a fost eliberat în luna martie a acestui an din Penitenciarul Craiova, unde şi-a ispăşit o pedeapsă pentru furt calificat, după care a comis mai multe spargeri, cu un mod de operare asemănător, prin judeţele Dolj, Sibiu şi Timiş. Hoţul nu a reuşit să vândă bunurile sustrase din vilele din Deva, cu excepţia unui laptop.
Ieri, pe numele lui a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Minora care locuia cu el a fost internată în Centrul de Primire a Minorilor în Regim de Urgenţă din Deva.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Dupã telecabinã, istoria se repetã cu Aqualand

După contestarea vehementă a telecabinei de pe Dealul Cetăţii, adversarii politici ai liberalilor de la conducerea Primăriei Deva au luat...

Despre Băsescu, înainte de Dracula Nights…

Doamnelor şi domnilor, de mâine mă las de comentarii politice şi o să trec la Dracula Nights at Corvinilor Castle,...

Frate, frate, dar fotbalul e pe bani

Primarii din Valea Jiului ezită să dea un răspuns ferm cererii de a sprijini financiar clubul Jiul Petroşani. Excepţie de...

Închide