EvenimentFlash

Hoţul din vilele devenilor, aruncat dupã gratii

01 hot vile

Sorina Popa

 Proprietarii de vile din Deva pot răsufla uşuraţi. Asta, deoarece un hoţ care a dat mai multe spargeri în zone rezidenţiale din municipiu, a fost prins de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale.

Fura ce-i pica în mână
Hoţul, Gheorghe M. (foto), de 20 de ani, din comuna Dobroteşti, judeţul Dolj, viza casele cu etaj din Deva, în care pătrundea pe timp de noapte, în timp ce proprietarii dormeau. El intra în case prin ferestrele lăsate deschise şi, în câteva minute, fura ce-i pica în mână, parfumuri, bani de prin buzunarele proprietarilor, electronice, produse electrocasnice, bijuterii şi chiar îmbrăcăminte. Apoi, hoţul transporta bunurile furate cu taxiul până la pensiunile unde locuia provizoriu.
Cu banii furaţi, tânărul se distra, împreună cu prietena lui, o adolescentă de 14 ani, din comună cu el, prin diferite localuri din judeţ. El nu stătea prea mult pe gânduri, după ce dădea o spargere, şi cheltuia banii sustraşi.

Eliberat din puşcărie în luna martie
Potrivit subinspectorului Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, bărbatul a fost eliberat în luna martie a acestui an din Penitenciarul Craiova, unde şi-a ispăşit o pedeapsă pentru furt calificat, după care a comis mai multe spargeri, cu un mod de operare asemănător, prin judeţele Dolj, Sibiu şi Timiş. Hoţul nu a reuşit să vândă bunurile sustrase din vilele din Deva, cu excepţia unui laptop.
Ieri, pe numele lui a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Minora care locuia cu el a fost internată în Centrul de Primire a Minorilor în Regim de Urgenţă din Deva.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura