Hoţul de poşete a fost capturat

Livia Botici

Încă un infractor a fost prins de poliţiştii hunedoreni după ce, pe parcursul unei luni de zile, a tâlhărit trei femei, furându-le, în plină stradă, poşetele de pe umăr. Deveanul Andrei Cocoş a fost arestat pentru 29 de zile.

Tâlhar recidivist
Andrei Cocoş, de 20 de ani, din Deva, a fost eliberat condiţionat din penitenciar, în luna mai, anul acesta, după ce fusese condamnat la trei ani de închisoare, pentru mai multe furturi. După puţin timp, acesta şi-a adus aminte că este foarte uşor să câştigi bani din comiterea de infracţiuni şi s-a apucat de vechea sa meserie. Andrei Cocoş acţiona de regulă, în zona centrală a Devei, acesta fiind un loc foarte populat şi care îi dădea avantajul de a nu-i fi reţinută figura, din multitudinea de persoane care se perindau pe acolo. Seara, el îşi ţintea victima, se apropia în viteză, îi lua geanta de pe umăr şi apoi o împingea, după care dispărea printre oameni.
În perioada mai-iunie a.c., bărbatul a reuşit prin această metodă, să tâlhărească trei femei. Potrivit poliţiştilor, valoarea pagubei, făcută de tânăr, se ridică la 6.000 de lei şi constă în carduri bancare, telefoane mobile, bani şi acte de identitate. În urma descrierilor victimelor, oamenii legii au reuşit să întocmească un portret robot al tâlharului, cu ajutorul căruia l-au şi identificat, în persoana lui Andrei Cocoş.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare