Hoţii săltaţi de mascaţi la Petroşani, trimişi în judecată

Maximilian Gânju

Trei tineri sunt acuzaţi de furt calificat şi complicitate şi au fost trimişi în judecată de magistraţii din Caransebeş. Cei trei au dat o spargere la pont şi apoi au venit în Petroşani pentru a-şi plasa prada.

Procurorii au finalizat ancheta în cazul celor trei tineri care au dat mai multe spargeri, şi au furat ceasuri de colecţie ori bijuterii din aur. Aceştia au fost trimişi în judecată, fiind învinuiţi de furt calificat. Cea mai mare ”lovitură” au dat-o la finele lunii mai a.c., în Oţelu Roşu, însă au fost prinşi câteva ore mai târziu în cartierul Colonie din Petroşani, unde încercau să vândă ceasurile şi bijuteriile din aur. Operaţiunea derulată de poliţiştii din judeţul vecin, cu sprijinul celor din Petroşani şi al luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale, a scos la iveală şi planul suspecţilor.
Intenţionau să valorifice bunurile din aur contra sumei de 90 de lei pe gram, dar pentru că au primit mai puţin, au plecat spre un alt cumpărător. Mascaţii i-au interceptat şi au găsit asupra lor inelele furate, pandantive, brăţări, lănţişoare şi cercei, dar şi ceasuri. Doi dintre suspecţi, T. Florin Andrei şi D. Ştefan Alin, au fost plasaţi în arest la domiciliu, iar al treilea, A. Sergiu Alexandru, a fost cercetat sub control judiciar. Acesta din urmă le-ar fi dat pontul celor doi şi este acuzat de complicitate la furt calificat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.