Violatorul taximetristei rămâne în arest

Maximilian Gânju

Magistraţii Judecătoriei Hunedoara i-au prelungit arestul preventiv individului care a abuzat sexual o taximetristă din localitate. Recidivistul n-a mai atacat soluţia judecătorilor. Unul dintre motive ar putea fi şi faptul că odată ieşit din arest, ar putea intra în mâinile colegilor victimei.

Individul a violat o hunedoreancă în luna iunie a.c., în miez de noapte. Victima lucra ca şofer de taxi şi a fost abordată de recidivist. Acesta i-a cerut să îl transporte cu taxiul în cartierul Hăşdat, din municipiul Hunedoara, însă ajuns la destinaţie, a lovit-o şi a ameninţat-o, cerându-i să îl transporte pe un câmp, în afara localităţii. Acolo, sub ameninţare, a întreţinut raporturi sexuale cu ea.
Recidivistul a fugit de la locul faptei şi a fost prins ascunzându-se într-un cartier al municipiului. A avut noroc cu omenii legii care l-au apărat de furia colegilor victimei. Petru Băţălan, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Hunedoara, este recidivist, fiind condamnat în trecut, în mai multe rânduri, pentru infracţiuni de viol şi tâlhărie comise în mai multe judeţe ale ţării. Ultima dată a ieşit din puşcărie în octombrie 2017. În februarie 2018, când a agresat o femeie în Spitalul municipiului Hunedoara, individul a fost prins de paznicii unităţii medicale. La faţa locului au fost chemaţi poliţiştii, care l-au dus la secţie. Şi atunci a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara cu propunere de arestare preventivă, însă, procurorul de caz a decis ca individul să fie cercetat pentru agresarea femeii, sub control judiciar.

3 comentarii la „Violatorul taximetristei rămâne în arest

 • 26 iulie 2018 la 7:31
  Legătură permanentă

  E interzis sa se mai scrie ca un faptuitor apartine etniei rrome ? Atat fizionomia cat si numele il tradeaza ! Numele (doar numele) este identic cu al unui alt Băţălan (din Valea Jiului) dar care este/(a fost ? nu stiu dacă mai lucreaza) un sofer cu o comportare apreciată de calatori.

 • 27 iulie 2018 la 15:53
  Legătură permanentă

  Mageana la legat pe asta … sa facut si papagalul anchetator si militian merge el.si leaga lumea… merita acesti violator 10 sau 15 ani.pt ce a facut… dar Mageana face la fel sifonu din Hunedoara

 • 27 iulie 2018 la 18:08
  Legătură permanentă

  Cel care se da Margan este tiganul praduitor Lacatus Valer zis vali orfanu. Acesta este sclavul lui PERASIFON. Un camatar, un proxenet si un bulangiu. Tigane nu mai scrie in numele altora, las ce esti. La puscarie cu tine.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.