Hoţii de maşini din Călan, trimişi în judecată

9 noiembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Cei doi tineri din Călan, prinşi în municipiul Craiova, după ce au furat o autoutilitară, au cerut să fie puşi în libertate. Aceeaşi solicitare a fost făcută şi de şeful grupării, un bărbat din Caransebeş. Judecătorii le-au menţinut arestul preventiv, iar procurorii au finalizat cercetările.
Ionuţ Claudiu Păuceanu şi Armando Cristian Bălăbăneanu, ambii din Călan, dar şi Jula Emanoil Enok au fost trimişi în judecată pentru constituirea unui grup infracţional organizat. Anchetatorii spun că suspecţii formau o grupare care se ocupa de furtul la comandă de autovehicule de marfă. Aceştia au furat o autoutilitară din municipiul Petroşani şi o alta din Craiova. Enok ochea maşinile şi îi punea pe cei doi tineri să le fure, nu înainte de a-i instrui cum să le evite sistemele de siguranţă şi să le pornească cu ajutorul unor dispozitive electronice. Maşinile urmau să fie dezmembrate bucată cu bucată după ce ajungeau în Oţelu Roşu şi apoi vândute ca piese de schimb. Cei doi tineri din Călan au fost prinşi în flagrant în urma unei acţiuni derulate în comun de I.P.J. Dolj şi I.P.J. Hunedoara, imediat după ce au furat o autoutilitară Iveco, cu care încercau să părăsească municipiul Craiova.
Claudiu Păuceanu, de 19 ani şi Cristian B., de 17 ani, ambii din Călan, au recunoscut acuzaţiile şi riscă închisoarea pentru furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis şi complicitate la infracţiunea de furt calificat.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 10.11.2016

Serghei Gorbunov, infractor, condamnat pentru un jaf Pentru că Judecătoria Deva i-a respins cererea de liberare condiţionată, magistraţii considerând că...

Bulina albă, 10.11.2016

Niculiţă Mang, primarul comunei Râu de Mori   Pentru preocupările constante menite a ridica zona de agrement de la Râuşor...

Gura lumii, 10.11.2016

Până mai anii trecuţi, ne zâmbeau tâmp de pe panourile de afişaj şi repetau papagaliceşte fraze impuse de la centru...

Închide