Eveniment

Hoţi din magazine, prinşi de poliţişti

Andreea Lazăr

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani, s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat, după ce au încercat să sustragă mai multe produse din supermarketuri din Deva.
 

Sibieni, hoţi în Deva
Două dintre persoanele prinse la furat sunt din Sibiu. Cristina G, de 26 de ani şi Lucian Ş, de 22, au încercat să-şi facă cumpărăturile… pe gratis. Cei doi au fost prinşi de agenţii de pază ai unui supermarket în timp ce încercau să fure mai multe produse de pe raft. Deşi şi-au făcut bine treaba, tinerii nu au mai apucat să plece din magazin cu bunurile furate, fiind prinşi de paznici. Valoarea mărfurilor sustrase se ridică la aproximativ 200 de lei, acestea fiind recuperate şi restituite magazinului.

Dosar penal la majorat
O adolescentă din Deva şi-a început vârsta majoratului cu dosar penal. Alexandra K. a sustras, dintr-un magazin din oraş, mai multe haine. Nu a apucat niciodată să le îmbrace, deoarece a fost oprită de agentul de pază la ieşirea din magazin. Produsele vestimentare, în valoare totală de 200 lei, au fost recuperate şi predate pe bază de dovadă unui reprezentant al magazinului. Pe numele fetei a fost deschis dosar penal pentru furt calificat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura