Hoţ de cărbune împuşcat

03 pistol

Adriana Năstase

Un tânăr de 19 ani, din Petroşani, a fost împuşcat în picior cu un pistol cu bile din cauciuc, după ce a încercat să-l atace pe un agent de pază de la Exploatarea Minieră (EM) Livezeni. Potrivit poliţiştilor, tânărul a fost surprins de agenţii de pază, în timp ce transporta mai mulţi saci plini cu cărbuni, ajutat fiind de un alt bărbat. La sosirea paznicilor, cei doi au abandonat sacii şi au fugit, dar au revenit la scurt timp, pentru a-şi recupera „marfa“.

Rănitul, transportat la spital
„Cei doi suspecţi au intrat într-o altercaţie verbală cu paznicii, motiv pentru care, unul dintre agenţii de pază i-a somat cu pistolul din dotare, cu bile de cauciuc, şi le-a spus să rămână pe loc. Unul dintresuspecţi a fugit, iar cel de-al doilea, respectiv Adrian I., de 19 ani, din Petroşani, s-a îndreptat ameninţător spre agentul de pază. Acesta a tras un foc în plan vertical şi l-a somat pe tânăr să se oprească. Întrucât suspectul nu s-a oprit, agentul de pază a tras al doilea foc de armă în direcţia tânărului, rănindu-l în zona piciorului“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, subinspector Bogdan Niţu. Rănit, tânărul a plecat din curtea minei şi s-a refugiat într-un bar din apropiere, de unde a fost preluat cu o ambulanţă şi transportat la Spitalul de Urgenţă din Petroşani. Diagnosticat cu o plagă împuşcată în coapsa dreaptă, hoţul este în afara oricărui pericol.
Poliţiştii l-au identificat şi pe colegul victimei, iar cercetările continuă, cei doi fiind acuzaţi de tentativă de tâlhărie şi tentativă de furt.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.