Hoarde de hoţi la fosta Mină Paroşeni

Subunitatea minieră aflată în proces de ecologizare atrage aproape zilnic hoţii, iar la ultima acţiune a poliţiştilor au fost prinşi şapte ”magneţi”. Aceştia furaseră cinci tone de fier de pe perimetrul fostei mine.

”Poliţiştii Biroului de Ordine Publică Vulcan au identificat în apropierea Minei Paroşeni, în cadrul unei acţiuni, patru tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 29 de ani, din municipiul Vulcan. Tinerii se aflau într-o autoutilitară în care se aflau 3.000 de kg de fier vechi sustras din incinta unităţii miniere. Cu ocazia verificărilor efectuate în zonă, poliţiştii au mai identificat trei persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 52 de ani, care se aflau într-o altă autoutilitară, în care se aflau 2000 de kg de fier vechi sustras din incinta aceleiaşi unităţii miniere”, a informat IPJ Hunedoara.
Cei şapte suspecţi de comiterea infracţiunii de furt calificat sunt cercetaţi penal. Poliţiştii cred că nu sunt la primul furt de acest fel şi fac cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.