Handbaliştii juniori din judeţ participă la turnee importante

Competiţiile de handbal pentru juniori se reiau în România, iar municipiul Timişoara găz­du­ieşte la finalul acestei săptămâni în­tre­ce­rile din cadrul Campionatului Naţional de hand­bal juniori I, cu participarea forma­ţiilor mas­culine din grupa F, din care fac parte patru formaţii, CSS Hunedoara, CSM Reşiţa, LPS Banatul Timişoara şi SCM Po­li­tehnica Timi­şoa­ra, după ce HC Beldiman Arad s-a retras
De vineri până duminică, cele patru formaţii se vor întâlni fiecare cu fiecare, la sala Con­stantin Jude, urmând ca returul să se joace, cel mai probabil, în luna martie. De menţionat că primele trei clasate se califică în turneul final al competiţiei.
Echipa CSS Hunedoara, pregătită de Dan Rusu, va întâlni vineri formaţia CSM Reşiţa, sâm­bătă joacă cu una dintre favoritele tur­neului, SCM Politehnica Timişoara, iar du­minică cu LPS Banatul Timişoara.
Pe de altă parte, echipa de junioare II de la ACS Traian Lalescu Hunedoara a dis­pu­tat pri­mele etape din cadrul campionatului na­ţional şi pregăteşte turneul al doilea, cu speranţe la rezultate mai bune pentru fe­tele pregătite de prof. Cosmin Boldor. Grupa din care fac parte ju­cătoarele cole­giu­lui hunedorean este foarte una puter­nică, fiind cuprinse în competiţie formaţiile AHCS Cîţu Timişoara, CSM Făgăraş, ACS Băile Herculane, LPS Banatul Timişoara şi ACS Sporting Ghimbav.
De asemenea, echipele de junioare III de la CSS Hunedoara (antrenor Cristina Las­coni) şi CSS Petroşani (antrenor Daniel Brân­zău) se află la Tg. Jiu, unde este pro­gra­mat primul tur­neu de sală din cadrul cam­pionatului naţional adresat acestei secţiuni ale junioarelor, grupa fiind com­pletată de formaţiile CSM Slatina şi HCM Craiova.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare