Cupa României la box, pentru tineret

3 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ediţia din acest an a întrecerilor din cadrul tradiţionalei competiţii Cupa Ro­mâniei la box masculin pentru tineret pe anul 2021, competiţie organizată de Clubul Sportiv Municipal Brăila în colaborare cu Federaţia Română de Box, este programată în perioada 3-7 februarie, în Sala de Jocuri a CSM Brăila.
Potrivit regulamentului, competiţia se va desfăşura pentru următoarele categorii de greutate: 49 kg, 52 kg, 56 kg, 60 kg, 64 kg, 69 kg, 75 kg, 81 kg, 91 kg şi +91 kg.
Validarea sportivilor înscrişi în competiţie a avea loc marţi, 2 februarie, iar la şedinţa tehnică a fost organizată tragerea la sorţi pentru desemnarea meciurilor din cadrul galelor competiţiei, capii de serie fiind stabiliţi de către Federaţia Română de Box, conform grilei de acordare a punctelor. Printre participanţii la competiţii se află şi sportivi de la cluburile hunedorene.
Ediţia din acest an a Cupei României la box pentru tineret este organizată cu scopul “verificării stagiului de pregătire al sportivilor în vederea abordării anului competiţional 2021 şi completării lotului naţional de tineret”.
“Competiţia se desfăşoară cu regim închis, fără spectatori şi fără participarea altor persoane care nu figurează pe lista spor­tivilor, antrenorilor şi oficialilor înscrişi pentru această competiţie. Atât antrenorii, cât şi sportivii şi arbitri sunt obligaţi să nu pă­ră­sească locaţia stabilită pentru desfăşurarea competiţiei pe perioada desfăşurării aces­teia, pentru a se evita riscul contaminării cu Covid-19. Orice abatere de la Regulament va fi asumată de cei care o comit, fiind res­ponsabili de aceasta”, a fost comunicatul pe care l-au transmis organizatorii.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Handbaliştii juniori din judeţ participă la turnee importante

Competiţiile de handbal pentru juniori se reiau în România, iar municipiul Timişoara găz­du­ieşte la finalul acestei săptămâni în­tre­ce­rile din cadrul...

CIO a respins plângerea elveţienilor la adresa preşedintelui FIFA

Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) a respins o plângere împotriva conducerii Fe­deraţiei Internaţionale de Fotbal (FIFA) şi a preşedintelui Gianni Infantino...

Bulina albă

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara Pentru consecvenţa şi coerenţa cu care acţionează de la preluarea mandatului în atragerea de...

Închide