HANDBAL. Turnee de calificare în campionatul juniorilor

Începând de astăzi până duminică au loc turnee de calificare în seriile geografice ale Cam­pionatului naţional pentru juniori la hand­bal, atât la feminin cât şi la masculin, iar în unele serii se vor decide echipele cali­fi­cate în grupele „Valoare”, adică primele 3 clasate din fiecare serie, alte echipe aştep­tând şi desfăşurarea turneelor din luna aprilie.
Iată programul echipelor din judeţul Hunedoara. La masculin juniori I, echipa de la CSS Hunedoara va evolua în turneul de la Timişoara, astăzi într-un joc cu CSM Reşiţa, mâine cu liderul clasamentului SCM Poli­tehnica Timişoara, iar duminică cu LPS Ba­na­tul Timişoara. Hunedorenii pot obţine califi­carea în următoarea etapă, dacă vor obţine cel puţin o victorie la acest turneu.
La competiţia junioarelor III, echipa de la CSM Mihai Viteazul Vulcan, aflată acum pe locul patru în clasament, are nevoie de vic­torii atât în jocul cu LPS Banatul Timişoara, cât şi în cel cu HC Sportiv CITU Timişoara, pentru a mai urca în clasamentul seriei. La ace­eaşi categorie de vârstă, dar în grupa J, junioarele de la CSS Petroşani ocupă locul secund în serie şi privesc liniştite calificarea în următoarea fază a competiţiei. În schimb, reprezentantele de la CSS Hunedoara mai au nevoie de puncte pentru a-şi atinge obiec­tivul, calificarea în următoarea etapă. În aceas­tă serie, federaţia a decis să pro­gra­meze turneul la începutul lunii viitoare, din lipsa spaţiilor de desfăşurarea a întrecerilor.
În competiţia junioarelor II, echipa ACS Tra­ian Lalescu Hunedoara nu a reuşit să se si­tueze în zona superioară a clasamentului din serie după cele cinci etape disputate, şi va avea o misiune grea la turneul programat în­ce­pând din 10 martie, când se vor desfăşura res­tul etapelor din prima fază a competiţiei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Revenirea în competiţii a Simonei Halep se amână

După ce a renunţat să participle la tur­neul Qatar Total Open, programat în pe­ri­oada 1-7 martie, Simona Halep (foto) a

RUGBY. Mâine la Soci se joacă meciul Rusia-România

Naţionala de rugby a României va debuta mâine, 6 martie, în ediţia 2021 a Rugby Europe Championship, într-un meci cu

Japonia va decide dacă vor fi spectatori la Jocurile Olimpice

Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo vor lua o decizie până la finalul lunii martie privind accesul spectatorilor străini la

Închide