Sport

HANDBAL JUNIOARE. Calificare de excepție pentru handbalistele junioare din Petroșani

Handbalistele junioare de categoria a III-a (cu vârsta de 14-15 ani) din echipa CSS Petroșani au reușit o nouă calificare, de excepție, la turneul final al campionatului național de junioare.

Cel mai bun atac
Tinerele sportive din Valea Jiului au evoluat în Grupa J și au avut un adversar puternic cu care s-au bătut pentru locul de lider în serie, formația CSS Sibiu. La finalul întrecerilor din serie, echipa din Sibiu a încheiat pe primul loc, având doar un punct în avans față de echipa din Petroșani, situată pe locul secund. Sibiencele au avut un total de 18 puncte, iar hand­balistele din Petroșani au totalizat 17 puncte, fără nici o înfrângere, doar un singur egal în partida disputată în deplasare la CSM Tg. Jiu, scor final 28-28. Echipa din Petroșani a avut cel mai bun atac din serie, înscriind un total de 336 de goluri, primind doar 224 de goluri. Conform regulamentului, pri­me­le două echipa clasate în serie s-au calificat la turneul semifinal .
Cele 24 de echipe calificate în se­mifinalele competiției naționale au fost împărțite în două grupe, iar CSS Petroșani va evolua alături de for­ma­țiile Gloria Bistrița, CSS Sighișoara (ambele calificate din Grupa K), LPS Satu Mare și CS Marta Baia Mare (Grupa I) și colega de serie, CSS Sibiu. Partidele din această grupă se vor desfășura pe parcursul lunilor martie și aprilie, după efectuarea tragerii la sorți.
Pe parcursul partidelor din grupa de calificare, antrenorul Alexandru Rotaru a trimis în teren următoarele jucătoare: Narcisa Cepoi (portar), Alexia Onisie, Bianca Oravecz, Maria Petrariu, Yasmina Brădățan, Denisa Prună, Amalia Cigmăian (portar), Ioana Temneanu, Alexandra Crăciun, Iulia Niță, Bianca Grecu, Ariana Prună, Karina Olărașu, Ioana Temneanu și Alexandra Perța.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura