Sport

FOTBAL Liga a III-a. Noutăți în lotul Jiului

Echipa CSM Jiul Petroșani, locul 5 în Seria 7 din Liga 3, a reușit câteva mutări importante în această iarnă, după ce și-a numit un nou antrenor, pe Flavius Boroncoi.

La un pas de desființare
O parte dintre cei veniți în pauza pre­competițională la formația din Valea Jiului a fost transferată de la formații din prima ligă. În total, la echipa pre­gă­tită de Flavius Boroncoi au venit cinci noi jucători. Tânărul de 18 ani, Mario Popescu, portar, a venit sub formă de împrumut de la FCSB, după ce în prima parte a sezonului a fost sub contract cu Unirea Constanța, unde a fost cedat tot pe perioadă determinată de timp. A prins doar un meci la Unirea Constanța în Liga 2, club care e la un pas de desființare. Tot din prim ligă a venit aici și Răzvan Covaci, mijlocaș împrumutat de la Campionii FC Argeș, în vârstă de 19 ani. Însă, el a și prins două meciuri în acest sezon de primă ligă pentru for­mația piteșteană, adunând 17 minute în duelurile cu Rapid și U Craiova 1948 SA, din startul sezo­nu­lui. Ceilalți trei jucători ajunși în aceas­tă iarnă la Jiul Petroșani sunt Adrian Tănăsoiu (mi­j­lo­caș, 25 de ani, ex Pandurii Târgu Jiu), Dragoș Jisa (por­tar, 19 ani, împru­mutat de la Univer­sitatea Cluj) și Darius Dobrean (19 ani, ex AFC Odorheiu Secuiesc).

La 12 puncte de Deva
CSM Jiul Petroșani a adunat 27 de puncte după 15 meciuri, în urma a opt victorii, trei egaluri și patru eșecuri. E la 12 puncte de locul 1, CSM Deva, și la șapte puncte de locul 2, ACSO Filiași. Formația din Valea Jiului va disputa pri­mul joc oficial din partea secundă a campionatului, pe data de 10 martie, în deplasare, pe terenul celor de la CSM Deva și apoi alte două partide, nu foar­te ușoare, cu Gilortul Târgu Cărbunești (acasă) și Aurul Brad (deplasare).­­­

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura