Sport

HANDBAL. Gest remarcabil și de apreciat!

„Sportul te învață să ai caracter, te învață să joci dupa reguli, te învață să știi ce înseamnă să câștigi și să pierzi, te învață ce este viața”, spunea Billie Jean King.

Fără intenție
Handbalista Gloriei Bistrița, deveanca Valentina Ardean Elisei (foto), a însoțit-o imediat, la spital, pe Paula Teodorescu, por­tarul lui HC Zalău, cea care a recep­țio­nat o minge în figură în urma execuției lo­viturii de la 7 metri a jucătoarei noas­tre. Fără doar și poate, Valentina, una dintre cele mai experimentate handba­lis­te din România, nu a avut intenția de a provoca accidentarea gravă a colegei sale de la Zalău, iar gestul său arată pro­fesio­na­lis­mul și gândirea de care dă do­vadă un om care a trăit o viață întreagă pentru handbal.
Deși multă lume acuză compor­ta­men­tul lui Tadici, acesta nu a făcut altceva de­cât să își arate îngrijorarea pentru situația propriei sale jucătoare, lucru care ar tre­bui să îl facă orice antrenor pen­tru binele ele­velor pe care le pre­gătește, iar decla­rația sa de la finalul par­tidei de spune totul: „Valentina Ardean Elisei este o fată ad­mi­rabilă, o cunosc de 20 de ani, am antrenat-o mult și ea nu a avut intenția să lo­vească în față portarul nostru. Nu o sus­pectez sub nici o formă, e un exemplu de jucă­toa­re, ar fi bine dacă în handbalul ro­mâ­nesc ar mai veni niște jucătoare cu cali­tatea, caracterul și inima ei pentru performanță. A avut rezultate fantastice cu echipa na­țională, știți foarte bine că a fost declarată cea mai bună extremă stânga din lume la Campionatul Mondial din 2005.”
Felicitări, Valentina Ardean Elisei! Te așteptăm cu drag acasă!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura