Sport

FUTSAL. Spaniolul de la Autobergamo a făcut tot meciul

Spaniolul Hinojosa a bătut-o singur pe CFR Timișoara în pri­ma partidă din semifinalele Ligii I de futsal, partidă dispu­tată în orașul de pe Bega și o tri­mite pe Autober­gamo Deva spre finala com­petiției.

Ai noștri au câștigat de fiecare dată
Autobergamo Deva a luat o op­țiune serioasă la calificarea în ultimul act, după ce s-a impus cu 4-2, în fața CFR-ului, avându-l pe Toni Hinojosa în zi de grație. Jucătorul devean a marcat toate go­lurile formației sale, anulând reve­ni­rea „leo­par­­zilor” de la începutul reprizei se­cunde.
Prima repriză a aparținut hune­do­renilor, care au punctat de două ori, prin Toni Hinojosa, în minutele 2 și 11. Feroviarii au revenit mult mai deciși de la vestiare și, încă de la începutul reprizei secunde, au ajuns cu mai mare ușurință la poarta Devei. Pe fondul jocului mai bun, CFR a reușit egalarea, prin golurile lui Boda (min. 25) și Fernandes (min. 28). Finalul a aparținut însă formației din Deva, care s-a des­prins din nou pe tabelă, tot grație spa­niolului Hinojosa, care a mai înscris în minutele 36 și 37.
Meciul al doilea și un eventual deci­siv se vor juca la Deva, în 17 și 18 aprilie.
CFR Timișoara și Autobergamo Deva s-au mai întâlnit de patru ori în acest sezon și de fiecare dată s-au impus devenii (2-1, 7-2 și 4-0 în cam­pionat și 3-2 în Cupa României).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura