HANDBAL FEMININ. Victorie de palmares pentru handbalistele noastre

În Divizia A de handbal feminin s-au disputat la finalul săptămînii trecute jocurile din penultima etapă a sezo­nului regular. În seria C, liderul de­tașat, CSM Deva, a obținut o nouă victorie clară.

Mulțumit de joc
CSM Deva a jucat, în deplasare, pe terenul celor de la CS Arena Târgu Mureș, formație aflată pe locul cinci în clasamentul seriei C. În turul cam­ipo­na­tului, devencele s-au impus, pe teren propriu, cu 32-28, iar în jocul de la Târgu Mureș handbalistele din Deva au câștigat clar, cu scorul de 38-25( 21-13), după o evoluție care l-a mulțumit pe prof. Daniel Gheorghe, antrenorul prin­ci­pal de la CSM Deva, și îi dă încredere pentru parcursul viitor al echipei, chiar dacă se va întrerupe campionatul pen­tru o lună, pentru acțiuni ale echipelor naționale. „A fost un meci reușit, în care au evoluat toate fetele din lotul nostru. Mă bucur că a revenit în joc și Bianca Cherecheși, după o absență destul de lungă. Sunt mulțumit că am continuat pe aceeași linie ascendentă și la Tg. Mureș și că fetele au tratat meciul cu toată seriozitatea, chiar dacă nu mai puteam pierde primul loc în serie, la finalul sezonului regular. Acum cam­pio­na­tul se va întrerupe, dar noi ne vom pregăti pentru meciul din ultima etapă din campionat și pentru play-off”, a spus antrenorul Daniel Gheorghe. În ulti­ma etapă a sezonului regular, spre sfârșitul lunii aprilie, CSM Deva va juca, pe teren propriu, cu Gloria 2 Bistrița.
CSM Deva: Ana Inculeț, Andreea Nastasă – Andreea Tetean (8), Nicoleta Deaconu, Diana Șamanț (ambele 6), Sylwia Lisewska, Rebeca Vlădășel (fiecare câte 4), Mălina Petrescu (3), Dalia Cîmpean, Bianca Cherecheși, Irina Croitoru, Cristina Malac, Alexandra Orșivschi, Sara Racho, Daniela Toader (1). Antrenor principal: Daniel Gheorghe: Antrenor secund: Valentina Ardean Elisei. Antrenor cu portarii: Olivia Nanu.