Amazonia, un aquapark exotic la Timișoara

Un nou aquapark (foto) compa­rabil cu celebrele băi din Ungaria se pregătește să se deschidă la Timișoara, pe Strada Avram Imbroane 56, pe locul fostului stadion UMT. După luni de aș­teptare, centrul spa și wellnes nu­mit Amazonia este gata să pri­mească oaspeții începând cu data de 31 martie.

Ca o junglă
Reprezentanții firmei care au construit Amazonia au anunțat că această săptămână va fi dedicată ultimelor probe generale. Toate ba­zinele, echipamentele, toboganele și jocurile vor fi puse în funcțiune la capacitate maximă, pentru a se asi­gura că toate funcționează la pa­rametrii optimi.
Cu o suprafață de peste 1.700 de metri pătrați de luciu de apă, Amazonia vine cu o mulțime de atrac­ții pentru vizitatori. Tobo­ga­nele indoor, primele din regiune, sunt una dintre cele mai așteptate atracții. În plus, aquaparkul oferă bazine cu ape termale, un spa, o cli­nică de fizioterapie, un restaurant și multe alte activități care vor face pe­trecerea timpului liber o ex­pe­ri­ență plăcută.
Interiorul aquaparkului a fost ame­najat cu ornamente și de­co­ra­țiuni care amintesc de o junglă, ce­ea ce îi oferă o atmosferă exotică și plină de aventură. Proiectul a costat peste 83 de milioane de lei, din care aproape 29 de milioane de lei sunt fonduri europene nerambursabile. Cu toate acestea, reprezentanții com­paniei speră că investiția se va dovedi a fi una profitabilă, atât pen­tru ei cât și pentru orașul Timișoara.
Amazonia oferă o mulțime de opțiuni de agrement pentru lo­cal­nici și turiști deopotrivă. Cu des­chi­de­rea sa, aquaparkul promite să de­vină una dintre cele mai populare destinații de vacanță în regiune.