Sport

HANDBAL FEMININ. Gata, vacanța s-a terminat! Și-au reluat pregătirile

După vacanța prilejuită de săr­bă­torile de Iarnă, echipa de handbal fe­minin CSM Deva și-a reluat pregătirile în vederea returului sezonului regular din Divizia A.

Primul meci, în deplasare
La reunirea lotului au fost prezente toate cele 15 handbaliste legitimate la CSM Deva: portarii Ana Maria Inculeț, Andreea Nastasă, și Ana Maia Szolosi și ju­cătoarele de câmp Bianca Cherecheși, Dalia Cîmpean, Irina Croitoru, Nicoleta Deaconu, Sylwia Lisewska, Cristina Malac, Alexandra Orșivschi, Mălina Petrescu, Sara Racho, Diana Șamanț, Andreea Tetean și Daniela Toader.
La primul antrenament din acest an, handbalistele de la CSM Deva au avut un program de readaptare la efort. “Suntem la primul antrenament oficial al anului, iar fetele se prezintă destul de bine. Știți că, pe finalul lui 2022, au fost mai multe jucătoare care au avut pro­ble­me medicale, dar și-au revenit, sin­gura indisponibilitate, una de durată, fiind cea a Biancăi Cherecheși. Am vorbit și cu celelalte jucătoare care au fost acci­den­tate și mi-au spus că sunt recuperate sută la sută și că putem începe munca la ca­pacitate maximă, pen­tru a pregăti bine returul de cam­pio­nat”, a declarat Daniel Gheorghe, antrenorul principal de la CSM Deva. Echipa CSM Deva se va pregăti pe plan local până la reluarea campionatului, pre­văzută în jurul datei de 21 ianuarie, iar conducerea secției încearcă să per­fecteze meciuri amicale. „Încercăm să perfectăm, până la înce­pe­rea returului, unul sau două meciuri ami­cale, cu echipe puternice, de primă ligă. Să vedem, însă, ce program au și acestea, întrucât primul eșalon este în plină des­fășurare și mai sunt și cupele europene. Sper să reușim acest lucru, pentru că avem nevoie de astfel de me­ciuri puter­nice”, a mai spus antrenorul principal de la CSM Deva, Daniel Gheorghe.
În etapa a X-a, prima a returului din sezonul regulat, CSM Deva va juca în deplasare, pe terenul celor de la CNOPJ Baia Mare.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura