Sport

HANDBAL FEMININ. CSM Deva vrea o victorie în meciul de la Baia Mare

Mâine, handbalistele de la Deva revin în teren pentru returul campionatului din Liga secundă. Sportivele ocupă, la mijlocul competiției, primul loc în seria C, cu maximum de puncte, adică 27 după cele nouă partide disputate. Echipa are un golaveraj de invidiat, o diferență de 116 goluri între cele marcate, 331 și cele 215 primite.
Am asistat la antrenamentul fetelor, sub coordonarea antrenorului de prin­cipal prof. Daniel Gheorghe (foto), alături de secundul Valentina Elisei-Ardean, an­tre­nament pregătitor înaintea jocului de mâine, cu CNOPJ Baia Mare.

Reporter: Domnule profesor, sunteți la pregătire pentru meciul de sâmbătă. Cum merge activitatea?
Daniel Gheorghe: Da, așa este. Sâm­bătă începe returul Diviziei A, cu echipa noastră lider în seria C. Avem un meci greu, cu o echipă puternică, chiar dacă este alcătuită din handbaliste tinere, născute între 2003 și 2004. Ele se pregătesc în fiecare zi, au relații de joc foarte bune dar să nu uităm că și noi suntem o altă echipă față de prima noastră întâlnire cu formația din Baia Mare. Ne-am așezat mai bine, pregă­tirea este mult mai bună, nu avem ju­cătoare accidentate. Am încredere că echipa mea va face un joc foarte bun și că vom obține o victorie. Pregătirile au mers foarte bine și sperăm să îi oferim lui Alice (Valentina Elisei), un premiu de bun venit, o primă victorie în cariera ei de antrenor la echipa noastră. Vrem să aducem bucurie și pentru suporterii noștri, publicului din Deva.

Reporter: Noutăți în lot?
Daniel Gheorghe: Da, de fapt ați și notat deja, dar reamintesc că am reușit să o aducem la echipă, să o transferăm de la CSU Reșița, pe Rebeca Vătășel, o jucătoare de 20 de ani. Este un copil minunat, o bună jucătoare, ambițioasă, iar din punctul meu de vedere este un inter foarte exploziv, care în câțiva ani va avea un cuvânt greu de spus în hand­balul nostru.

Iată programul complet al etapei 10:

Sâmbătă, 21 ianuarie

  • CNE RM. Vâlcea – CSU Reșița
  • CS Gloria Bistrița – ACS Liviu Rebreanu Turda
  • CSU Oradea- CSU Univ. de Vest Timișoara
  • CNOPJ Baia Mare- CSM Deva

Duminică, 22 ianuarie

  • CSU Cluj-Napoca – CS Arena TG. Mureș.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura