HANDBAL FEMININ. Calificată matematic în play-off-ul Diviziei A

Echipa de handbal feminin CSM Deva, liderul neînvins din seria C a Diviziei A, a câștigat partida dis­pu­tată pe teren propriu, cu „lanterna roșie”, CSU Timișoara, cu scorul de 46-20 (25-10).

Toate sportivele din lot
„Este o victorie frumoasă și ne bu­cu­răm că am reușit să o obținem în fața propriilor suporteri. Noi ne pre­gă­tim și pentru ceea ce urmează. În a­cest meci m-a bucurat prestația Rebecăi Vlădășel, recent venită la Deva, care are calități foarte bune și noi încercăm să le punem cât mai bine în valoare. Vrem ca toate fetele mai tinere din lot să crească în valoare și să ajungă la nivelul pe care și-l doresc. Mulțumesc publicului devean pentru susținere. Pentru noi contează foarte mult susținerea publicului, întrucât atunci când îl avem alături ne simțim bine și intrăm mult mai încrezătoare în teren”, a declarat Valentina Ardean Elisei, antrenorul secund de la CSM Deva.
Cu această victorie CSM Deva și-a asigurat, matematic, calificarea în barajul de promovare în Liga Florilor, primul eșalon valoric al handbalului feminin autohton, chiar dacă mai sunt de disputat cinci etape din sezonul regular. În etapa următoare, cea cu numărul 14, devencele vor juca în deplasare la CNE Rm.Vâlcea.

Iată și celelalte partide programate în această etapă:

  • CNOPJ Baia Mare – Gloria 2 Bistrița
  • CSU Oradea – Arena Târgu Mureș
  • CSU Reșița – CSU Cluj
  • CSU Timișoara – ACS Turda.