Sport

FOTBAL. Meciuri de pregătire cât încape

Echipele de fotbal din cadrul Cen­trului de Copii și Juniori de la Club Sportiv Municipal (CSM Deva) au disputat partide de pregătire. Aces­te jocuri amicale au avut loc pe te­re­nul sintetic de la stadionul „Cetate” din Deva, dar și în alte locații.

Nu au contabilizat
Astfel, aflată în cantonament la Isverna, în județul Mehedinți, echipa ju­niorilor U16 a jucat un meci amical cu formația similară a celor de la Clubul Sportiv Județean Știința U Craiova. Partida a fost una deosebit de dis­pu­tată, cu răsturnări de scor, încheiindu-se la egalitate, scor 3-3, craiovenii conducând cu 2-0 și 3-1.Tot la Isverna, echipa juniorilor U16 a făcut și un joc-școală cu colegii mai mari, cei de la U19, antrenați de Florin Călugărița, aflați și ei în cantonament în Mehedinți.
Meciuri amicale de pregătire au fost și la Deva. Astfel, a fost un meci “în familie”, între grupele U11 (antrenori: Marius Ghera și Florin Luca) și U12 (antrenori: Elek Szemely și Alin Saraol) și în acest caz rezultatul fiind irelevant. De asemenea, o combinată U13-U14 de la clubul devean a jucat cu o echipă similară de la Optimum Albă Iulia, la această categorie de vârstă rezul­ta­tele nefiind contabilizate, însă antre­no­rii Marius Sîrbu și Gabriel Constantin
s-au declarat mulțumiți de jocul prestat de tinerii fotbaliști de la CSM Deva.
CSM Deva U16 (antrenor: Constantin Vișan): Alexandru Glodean – Aris, Nagy, Nicolae Negru, Robert Stoia, Rafael Roșca-Adrian Drăgan, Denis Negrilă, Emanuel Bogdaniuc, Denis Lăcătuș-Alexandru Vișan, Richardo Dodoi, David Rotariu, Denis Buță, Lucas Sav, Alexandru Curcă, Adrian Bogdan, Marian Moldovan, Sebastian Antal, Claudiu Boglea.
CSM Deva U13-U14 (antrenori: Marius Sîrbu și Gabriel Constantin): Victor Lință-Răzvan Groza, Andrei Coricovac, Rareș Vonica, Alexandru Rusu-Ștefan Popon, Luca Bența, Tudor Florea, Alexandru Iancu-Andrei Jeler, Mircea Chirilă, Darius Chiru-Roland Cașler, Alexandru Lăzărescu.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura