Politica si administratie

Guvernul Boc, acuzat cã-si mituieste propriii parlamentari

Sorina Popa

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a susţinut, ieri, într-o conferinţă de presă, că parlamentarii PDL care vor vota împotriva moţiunii vor primi bani de la Guvernul Boc, ca să nu voteze moţiunea de cenzură pe care o va introduce Opoziţia. „E un caz de corupţie instituţionalizată, în care Guvernul spune că dă bani celor din Parlament, care nu votează moţiunea de cenzură“, a spus Ponta.
Într-adevăr, un deputat PDL a făcut public faptul că a primit SMS de la liderul grupului să depună liste cu investiţiile prioritare din şcolile şi grădiniţele din colegiul său, pentru a fi finanţate de la buget, el apreciind că gestul Guvernului e „un fel de mită“ faţă de parlamentarii puterii.
Aşa stând lucrurile, am solicitat opinia a doi parlamentari hunedoreni ai PDL, referitoare la acuzele aduse de liderul PSD.

„Sunt doar intoxicări, metode securisto-comuniste”
„Vă daţi seama că se încearcă tot felul de intoxicări şi să se arunce vina pe guvern. Cei de la PSD nu au soluţii, doar vorbe. Vorbesc doar de schimbarea guvernului, dar nu spun şi cu ce soluţii vin în schimb. Sunt sigur că orice moţiune nu va trece. Cei de la PSD spun că e vorba de mită, dar acestea sunt doar poveşti de-ale lor. Adevărul este că nici chiar amendamentele care au fost aprobate în Parlament nu au fost finanţate, din lipsă de fonduri. Eu, de pildă, am avut 20 de amendamente, unele în legătură cu bisericile din judeţ. Din 20, mi-au fost aprobate sub 10. Deci, declaraţiile lui Ponta sunt intoxicări, metode securisto-comuniste de-ale PSD-ului”, susţine senatorul PDL Dorin Păran.

„Este vorba de rea voinţă”
La rândul său, deputatul PDL Viorel Arion afirmă că liderii PSD vorbesc prostii şi că nu e vorba de nici o mită electorală. „Toată lumea ştie că fiecare parlamentar PDL îşi urmăreşte investiţiile din colegiul său. Acum, ni s-a cerut un inventar al investiţiilor, care se află în derulare în colegiul fiecăruia. Cei de la PSD dau dovadă de rea voinţă. Nu este vorba de nici o mită instituţională,  ca să nu votăm moţiunea de cenzură”, a declarat deputatul PDL Viorel Arion.

One thought on “Guvernul Boc, acuzat cã-si mituieste propriii parlamentari

  • Pai altfel cum s-ar lauda unii parlamentari , mereu , ca ei si doar ei aduc bani la comunitatile de la care asteapta , pentru asta , votul ? Ca doar de-aia fug mereu acolo unde este „borcanul cu miere”(la Putere).
    Nu-i asa dle Arion?
    Acum , fie vorba-ntre noi , toti fac la fel ,doar ca au grija ca atunci cand sunt in Opozitie , sa arate cu degetul spre ceilalti !
    Asa ca dle Ponta (mictitulescu) fa „lampa mica”

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura