Guvernarea PSD, în cifre

10 august 2017 | 4 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Opoziţia afirmă că PSD nu îşi respectă angajamentele din campania electorală, programul pentru care a primit votul românilor. Dincolo de păreri şi opinii, suntem atenţi la ceea ce facem şi ne îndeplinim obiectivele, iar cifrele concrete vorbesc de la sine despre modul în care ne respectăm programul de guvernare.
Iată doar câteva dintre ele: pentru 1,3 milioane de români a crescut salariul minim; pentru 5 milioane de pensionari a crescut punctul de pensie la 1.000 de lei; 2,2 milioane de pensionari au pensia mai mare, ca urmare a eliminării CASS; 1,2 milioane de pensionari cu pensii mai mici de 2.000 lei au fost scutiţi de la plata impozitului pe venit; au crescut salariile pentru medici şi profesori sau pentru cei din administraţia publică locală; a fost redus impozitul pentru microîntreprinderi la 1% pe cifra de afaceri, iar 10.000 de firme noi au primit un ajutor de 200.000 lei în programul Start-up; fermierii au primit, în acest an, subvenţiile la timp, iar România a emis cea mai mare factură din Uniunea Europeană pentru plata acestora sau de sprijinirea fermierilor care cultivă tomatele.
PSD urmăreşte punct cu punct realizarea promisiunilor din campania electorală. Guvernarea PSD este una responsabilă şi monitorizează atent cum se reflectă măsurile în teritoriu.

Deputat Laurenţiu Nistor,
preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Hunedoara

Loading...

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Pensionar spune:

  …si catorva sute de mii de pensionari care au lucrat in gr1/2 le-ati dat teapa ! Rusine mincinosilor,focul iadului va arde nesimtitilor!

 2. Cornel spune:

  În concluzie au beneficiat doar funcționarii publici și pensionarii,restul probabil trăiesc în altă țară.Ce să mai zici la așa tupeu?!?!?!?!?!Dar nu contează,pensionarii sunt majoritari și votează disciplinat cum ,, trebuie ,, .

 3. PSD-ist spune:

  Nu va e domnule rusine ?!?!?!
  In afara de a angaja neamurile si a face schimb de functii cu Bobora care va bagat ani de zile bani in buzunare (fara banii fabricii erai un nimeni-sper ca esti convins de acest aspect-ca de nu esti un mare dobitoc)….ce altceva ai facut dumneata pentru oamenii pe care ii reprezinti la Bucuresti ???

  Sa nu cumva sa ajunga romanii sa puna mana pe arme…securi/topoare … ca o sa va ia ”pierdut”…mama voastra de HOTI !!!

 4. Luca spune:

  Mizerabili. Tot ce faceți e cu scop electoral, de mediul privat nu te interesează? Creșteți accizele! Sunt doar bugetari în tara asta? Să -ți fie rușine! Mai ai tupeu sa te afișezi pe la evenimente ( zile ale comunei, orașului, evenimente speciale ) și să te bați cu cărămida în piept. “Politician român ” până la moarte!!!

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Efectiv majorat în cadrul CAR-urilor aferente Uniunii Teritoriale Regiunea Vest

Potrivit cifrelor înregistrate, casele de ajutor reciproc afiliate Uniunii Teritoriale Regiunea Vest au avut rezultate foarte bune în prima jumătate...

Anunţ finanţe 2, 11.08.2017

Reprezentanţii Ministerului Mediului au intrat în grota cu probleme de la autostradă. Nu s-au găsit lilieci, dar, totuşi, mai trebuie nişte avize!

Misterul grotei cu lilieci de la Şoimuş, care împiedică desfăşurarea lucrărilor la Autostrada Lugoj – Deva, pare că a fost...

Închide