Directoarea Direcţiei Economice a Primăriei Deva va fi demisă

10 august 2017 | 14 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Natalia Bumbac

Viceprimarul Devei, Răzvan Mareş, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă că, în opinia sa, directorul executiv interimar al Direcţiei Economice din primărie, Adriana Igna (foto) ar trebui să demisioneze. Ediulul a precizat că acesta este punctul său personal de vedere bazat pe rezultatele slabe pe care Igna le-a obţinut la cele două concursuri de accedere pe funcţia de conducere pe care o deţine interimar.
„Din punctul meu de vedere, nu mi se pare normal ca, după două examene picate, să mai rămâi în funcţie. Ar trebui să i se retragă detaşarea de pe post” a afirmat Mareş.
La concursul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) pentru funcţia de director executiv al Direcţiei Economice din cadrul Primăriei Deva, în 8 august, Adriana Igna a obţinut 38,6 puncte la proba scrisă. Pentru promovarea examenului avea nevoie de minimum 70 de puncte. A fost pentru a doua oară când Adriana Igna a participat la concurs şi a picat.
Până la finalul zilei de ieri, dorinţa viceprimarului Răzvan Mareş a fost îndeplinită. Adriana Igna va fi demisă de pe post după ce se întoarce din concediu şi va reveni la funcţia de la Serviciul de Taxe şi Impozite, pe care o deţinea înainte de a fi detaşată director executiv al Direcţiei Economice, ne-a transmis primarul Devei, Ovidiu Moş. Acesta a mai spus că Silviana Nuţu va asigura interimatul la conducerea Direcţiei Economice, până la organizarea următorului concurs.

Loading...

Comentarii (14)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Ioan David spune:

  De cind sint eu consilier va pot spune cu mina pe inima ca toate examenele astea s-au dat pe post si nu a cazut nimeni o poate confirma insusi doamna secretar care a fost examinata de o comisie pe care a condus-o subsemnatul, a fost singura in sala albastra a Primariei (nu la bucuresti unde au dus-o pe Igna )nederanjata de nimeni si cu tot ce avea nevoie sa faca o lucrare care oricum nu conta. Pe fata asta a dorit-o Mircia pentru a mai tempera unele rele metehne mostenite de pe vreme lui Margineanu. La scurt timp excelenta sa viceprimarul guvernat de o materie cenusie de exceptie si-a dat mina cu secretaura o alta purtatoare de materie cenusie deosebita, el incepator ,ea naravita deja la rele, si fata a pierdut examenul la Bucuresti (Mircia deja plecase). Domnul Mos a incercat sa o pastreze si in ciuda vointei ei clar exprimate de a nu se prezenta la examen stiindu-se perdanta a determinat-o sa se prezinte dar nu a facut nimic sa numeasca o comisie serioasa si competenta ci oameni lipsiti de cunostinte economice si total aserviti celor doi proprietari de materie cenusie, cu alte cuvinte a facut-o de ris de doua ori si asta i se va contabiliza lui. Bunaoara onor comisia de examinare a comparat cuvint cu cuvint daca lucrarea scrisa a a doamnei Igna a respectat topicul frazele si semnele de punctuatie dupa lege si cum n-a fost chiar asa au trintit-o. Halal Comisie, ar trebui sa le fie rusine. Pacat !

 2. marius spune:

  Inca o dovada ca aceasta primarie este condusa de oameni pusi pe capatuiala. Deva este un oras si cunoastem personajele!

 3. Ioan David spune:

  Ati vazut ca nu ma ascund dupa un pseudonim, ci mi-am dat numele complet si sint pe deplin responsabil fata de ceea ce scriu aici. Conducerea Primariei seamana din ce in ce mai mult cu un grup infractional organizat: vicele razvan, secretaura, sefa de personal, anumiti directori, etc. si se pare ca nu au frica de nimic.In toata aceasta ciorba murdara directorul economic era cel care mai frina furaturile, motiv pentru care s-au scapat de ea.Ma mira faptul ca Mos nu a ridicat un deget in favoarea ei el fiind Primarul si nu fitecine. Acum vor pune pe cineva care nu se cramponeaza de prevederi legale si alte asemenea si trai neneaca de acum incolo pe bani publici, basca nu mai pun la socoteala ce salarii si-au dat, si in final noi platim tot! Ce ziceti, ce-i de facut?

 4. Gelu Popa spune:

  Betivanul de Mos si-a tras consilier un fost militian adrian pausescu. Un politist mediocru, chiulau si sifon la SIPI. Nu-l mai satura Dumnezeu de bani pe acest militian jegos? Ce parere aveti domnule David?

 5. Cornel spune:

  Bai Ioane, incearca sa nu mai faci pe lupul moralist, ca si tu esti la fel ca cei pe care-i acuzi!Inca ceva, mai bine te ascundeai dupa un pseudonim, asa ne-ai aratat ca esti un analfabet ajuns la andropauza! E bine ca scapa orasul in curand de tine!

 6. Ioan David spune:

  gelule am aceeasi parere ca si tine su din pacate raminem cu ea, atit! Cit il priveste pe Cornel se vede clar ca este de partea mizerabilului de Maris, asadar la balamuc cu amindoi !Da-ti numele adevarat daca ai onoare si lichid in instalatie !!!

 7. marius spune:

  Respect D-le Ioan David! Am urmarit activitatea d-vstra si sunteti printre putinii consilieri care au o atitudine corecta fata de cetatenii care au votat pentru renasterea Devei. Cat priveste actuala conducere a primariei ce putem spune: Mos Ovidiu – un oportunist care nicioadata nu a impresionat doar a stat in umbra altora si a pupat “cururi” (Munteanu, Nistor), Mares – un individ duplicitar care, la fel ca Mos, a reusit performanta sa fie viceprimar fara un singur vot de la cetateni; diferenta dintre cei doi este culoarea dintre doua piese de sah (nebuni)

 8. Nelu spune:

  Felicitari pt curaj d-le David.

 9. Cornel spune:

  Ioane, n-ai inteles nimic! Toti sunteti la fel, niste jeguri oportuniste!

 10. Ioan David spune:

  Cornele azi este o mare sarbatoare si ca un bun crestin n-am sa dau curs parerii care deja m-ai silit sa mi-o formez despre ideile total gresite din capsorul tau se pare destul de nefolosit. Ai mintea odihnita, altfel nu ai afirma ca sint analfabet ajuns la andropauza se pare ca termenul andropauza te duce cu gindul la altceva, ce are andropauza cu politica ne poti explica ? Astazi am timp sa ma ocup de soricei ca tine si indiferent ce vei raspunde nu ma voi mai ocupa de jegul din tartacuta ta. Cred ca esti unul din corifeii platiti de viceprimar sau de tovarasa lui de hotii, secretaura, asta apropos de oportunism.In primaria deva ca de altfel peste tot in tara asta au fost si vor mai fi furaturi, insa ceea ce se intimpla acum intrece orice limita, motiv pentru care n-am mai vrut sa fiu partas dind voturi in necunostinta de cauza asa cum face majoritatea colegilor mei care nu au ce cauta in consiliu si iarasi ajungem la termenul de oportunism. Mi-am asumat toata raspunderea pentru atitudinea mea si daca nu mai sint membru in consiliu va fi pentru mine o usurare si un mod de a pastra constiinta curata putind oricind sa dau socoteala celor care m-au onorat cu votul lor.D-lor Marius si Nelu dati dovada de o buna si corecta intelegere a ceea ce se intimpla in orasul nostru si inchei asigurindu-va ca nu a fost vorba de curaj ci de puterea de a te opune imposturii, lacomiei si rautatii gunoaielor pe care din pacate democratia le-a scos la suprafata si pe care noi de buna credinta le-am desemnat sa ne conduca. Dumnezeu sa ne ajute sa ne trezim pina nu este prea tirziu!

 11. Un motociclist spune:

  F f bine spus d-le David. Asta e adevarul. Din pacate.

 12. sorin spune:

  Bai Ioane,ai uitat sa spui ca Igna,pentru care ii balacaresti pe toti,e nepoata ta!!

 13. Ioan David spune:

  Cum sa uit, neamurile nu ti le poti alege,si laura imi este nepoata, si sefa personalului imi este nepoata, toate sint nepoatele mele, chiar si maris imi este nepot, pe unii ii laud pe altii ii balacaresc, asta este, ce mai vrei si tu!

 14. Eu spune:

  M-am mai linistit, nu sunt “nepotisme” in administratia locala.
  Sa inteleg ca “nepotul” Maris te-a facut consilier, apoi l-ai tradat?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Guvernarea PSD, în cifre

Comunicat de presă

Efectiv majorat în cadrul CAR-urilor aferente Uniunii Teritoriale Regiunea Vest

Potrivit cifrelor înregistrate, casele de ajutor reciproc afiliate Uniunii Teritoriale Regiunea Vest au avut rezultate foarte bune în prima jumătate...

Anunţ finanţe 2, 11.08.2017

Închide